Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaginione zdjęcia - jak odzyskać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądałam zdjęcia z dwa - trzy tygodnie temu, wszystkie były na swoim miejscu, dzisiaj spojrzałam i połowa zdjęć z jednego folderu wyparowała, z drugiego znikło wszystko. Nie usuwałam nic, a folder jest pusty. W menedżerze plików pokazuje puste ikony, pisze "Format pliku nie jest obsługiwany lub plik jest uszkodzony" (nie wyciągałam karty). Pobrałam aplikację do przeglądania zdjęć to pokazały mi się nawet te które usunęłam 3 lata temu, ale tych które wyparowały magicznie z folderu nie ma. Po podłączeniu do laptopa te puste zdjęcia nadal się nie wyświetlają. Jak odzyskać utracone pliki? 

Zdjęcia odzyskałam, video już nie, więc jeśli ktoś wie jak to naprawić niech napisze.

Druga kwestia - kupiłam czystą płytę i nie mogę nic na nią wgrać, cała pamięć jest zajęta, nawet format nie pomaga... Da się ją naprawić czy do wyrzucenia? 

• Aive zmienił(a) tytuł na Zaginione zdjęcia - jak odzyskać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...