Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor serwera oraz plugin na skyblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ ostatnio są jakieś mocne lagi na tym forum i nie mogę dodawać postów więć spróbuję zbiorowo..

Witam, zastanawiam się nad vps który ma w ofercie 1vCore z 2gb ram a że dawno nie tworzyłem serwerów minecraft i nie jestem w temacie.. uciągnie to choćby 30 graczy na  silniku który będzie łączył wersje 1.12.2.-1.1.15 oraz gdzieś z 15 pluginów?

Druga sprawa to jak to wygląda z tym pluginem na skyblock który ma podłączenie mysql by zrobić ranking na stronie? Bo właśnie widzę że plugin IslandWorld ma taką opcje tylko czy jest wystarczająco atrakcyjny jak ASkyBlock (u którego notabene nie widzę niestety mysql)?

Opublikowano

1vCore 2GB RAM to lagi mogą być nawet i przy 10 osobach, wszystko zależy od konfiguracji i ilości pluginow, wiec serwer z łączeniem wersji na tej ofercie będzie słabym pomysłem( co nie znaczy ze nie mógłbyś tego przetestować).

Z tego co wiem to IslandWorld używa mysql ale chyba tylko do rangi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...