Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywalność m2boba na PL'u

xAmigoSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
jak z wykrywalnoscia m2bob'a na pl'u? Taki wh i reszta opcji tego cheata sa wykrywalne? Czy moge sobie bez problemowo latac dopoki ktos mnie nagra ewentualnie admin przylapie?

Opublikowano

Czyli system nic mi nie zrobi, moge uzywac wszystkich opcji, tak?
Byle zeby jakis admin mnie nie przylapal ewentualnie gracz, tak?

Opublikowano
5 minut temu, xAmigoSx napisał:

Czyli system nic mi nie zrobi, moge uzywac wszystkich opcji, tak?
Byle zeby jakis admin mnie nie przylapal ewentualnie gracz, tak?

W tych czasach na PL'U już każdy ma wywalone w te boty i nikt ich  nie zgłasza  

Przynajmniej nikt jeszcze mnie nie zgłosił a dużo osób już spotkałem i każdy miał to gdzieś 

(Ale jednak polecam pilnować bocika) 

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
8 minut temu, xAmaZingx napisał:

W tych czasach na PL'U już każdy ma wywalone w te boty i nikt ich  nie zgłasza  

Przynajmniej nikt jeszcze mnie nie zgłosił a dużo osób już spotkałem i każdy miał to gdzieś 

(Ale jednak polecam pilnować bocika) 

Z tego co pamiętam to przed fuzją na Etolinie wszyscy Game Masterzy mieli wyjebane oprócz jednej GM'ki której pseudonim zaczynał się na I...... 😄

Reszta sama miała poustawiane boty więc dopóki nie pokrywało się to z ich postaciami i uważało się gdy jedna pani wchodziła na serwer to nie było szans na bana. Teraz gdy mamy tylko jeden serwer nie wiem jak wygląda sytuacja.

apBVFJp.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Wykrywalność m2boba na PL'u
Opublikowano
12 godzin temu, lukaszp12p napisał:

U mnie FishBot poleciał na bana tak więc coś robiom 😕

Jak zostawiasz fishbota na kilka godzin to się nie dziw, po prostu najpierw przed zbanowaniem GM pisze na pw a gdy nie ma odzewu a postać dalej leci no to wtedy leci ban 😄

apBVFJp.png

Opublikowano
17 minut temu, kamil340xxx napisał:

Jakie macie komputery i ile kont wam komp u u ciągnie. 

ja na i3-2100 8gb ramu i gts450 mogę odpalić po 10/12 kont. Na m2bobie masz opcje ukrycia klientów więc uciągnie więcej

apBVFJp.png

Opublikowano
2 godziny temu, kamil340xxx napisał:

A na ryzen 7 3700x lub 3900x i 32 gb ram ile by poszło? 😉 

Odsyłam ciebie tutaj ... może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie 

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko mam dot. pick up'a. Jak go mogę jakoś "lepiej" skonfigurować.. czy się nie da i muszę po prostu klikać na itemy pokolei i zaznaczyć, że go nie chce?

Opublikowano

Wiecie moze jak zalozyc gildie przez m2boba na 10 lvlu? Bo klikam tam w opcjach i niestety nic sie nie dzieje.     Zrob sobie, zeby ci zbieral te ktore zignorowales i wtedy takie zaznaczasz.

Edit: Nie majac zadnego glownego konta, to nawet ciezko gre zaczynac na tym m2bobie, bo ja stowrzylem dzisiaj 6 postacie, zanim jest wyexpilem do 20 lvla to w cholere czasu minelo, zaraz dostalem bana na wsyzstkie konta. Pozniej stworzylem nastepne i tak caly dzien mi zlecial xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...