Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracz nie może budować na swoim cuboidzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam taki problem. Posiadam plugin WorldGuard i gdy ja nadaje sobie tylko i wyłącznie ownera do regionu lub po prostu zabezpieczam region to gracze nie mogą na nim budować/niszczyć. Co oczywiście jest w porządku w kwestii zabezpieczenia np. spawnu

Natomiast gdy przypisuję graczowi jakiś cuboid w innym regionie. To mimo tego, że dodaję go na ownera regionu i membera, to i tak nie może budować/niszczyć swojego cuboida.

Jak zrobić, aby gracz mógł budować i niszczyć cuboid na którym jest ownerem lub memberem? A pozostałe regiony bez przypisanego ownera/membera nie będą możliwe do uszkodzenia przez niego. Da się tak zrobić?

alegaming.pl - serwer TeamSpeak 3 dla graczy.

Opublikowano

Jak Dodajesz Użytkownika To Pamiętaj O Tym Aby Dodać Przed Tym G:Gracz Albo G:Ranga  Kiedyś Też Miałem Podobny Problem Z Serwerem Jail Gdyż Określone Grupy Nie Mogły Kopać Na Danych Sektorach Możesz Też Później Ustawić Priorirtet  Cuboidu Aby Twój Był Nad Wszystkimi Pozdrawiam  W Razie Dalszych Problemów Pisz Pomogę

Opublikowano
13 godzin temu, rresz napisał:

Jak Dodajesz Użytkownika To Pamiętaj O Tym Aby Dodać Przed Tym G:Gracz Albo G:Ranga  Kiedyś Też Miałem Podobny Problem Z Serwerem Jail Gdyż Określone Grupy Nie Mogły Kopać Na Danych Sektorach Możesz Też Później Ustawić Priorirtet  Cuboidu Aby Twój Był Nad Wszystkimi Pozdrawiam  W Razie Dalszych Problemów Pisz Pomogę

To jest dla grupy. G - oznacza grupę...

alegaming.pl - serwer TeamSpeak 3 dla graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...