Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do zamkniecia

H0tKinsS

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.15.2][Survival] KLANBMW
Opublikowano

Nie polecam, administrator chamsko wbija na inne serwery i się reklamuje pomimo wyraźnego zakazu. Gdy chciałem się zapytać dalczego to robi otrzymałem bana w postaci:
"Jakoś musimy sobie radzić :3".

Opublikowano

Nie wiem dlaczego okłamujesz swoich ludzi, że Ci wbijam na serwer i "podbiram chamsko graczy", nie zrzucaj na innych winy skoro ty to robisz.

banzanic.png

Opublikowano

Jest nam niezmiernie przykro z zaistniałej pomyłki, jeśli chce Pan zostać odbanowany na naszym serwerze proszę skierować się na naszą stronę internetową i nabyć Unbana,

Życzymy miłej rozgrywki! Pozdrawiam.

KRAFTERSI.PL

NAJLEPSZY POLSKI SERWER SURVIVAL

Opublikowano

Ja nie będę grał na takim serwerze gdzie adminstrator nie potrafi przyznać się do winy, wmawia innym swoje pomyłki i teraz jeszcze pisze żeby zakupić unbana xD

Opublikowano

Witam, nikt na naszym serwerze nie dostaje banicji bez uzasadnionego powodu, więc proszę nie wysyłać swoich kolegów, by besztali nasz serwer. Został Pan zbanowany na naszym serwerze z powodu reklamy, nawoływania i nagabywania swojej administracji i graczy do wyrządzania szkód Naszemu serwerowi. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, niestety nie odpowiadamy za to co robią Nasi gracze na Waszych serwerach. Nie możemy też ich kontrolować a co za tym idzie nie odpowiadamy za ich zachowanie. Z poważaniem Administracja Blood Moon Wolves.

KRAFTERSI.PL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, tak jak napisaliśmy wyżej, nie odpowiadamy za działania naszych graczy. Na naszym serwerze znajduje się system zaproszeń / referencji dzięki któremu można zdobywać wszelakie nagrody. I skoro ktoś się reklamował to nie dopilnował Pan serwera. Dziękuje serdecznie i pozdrawiam, Blood Moon Wolves.

KRAFTERSI.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...