Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Szablon Komputeromaniaka Bez Top5!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Farrek włamał się na moje konto i skasował większość moich tutków. W poniedziałek jeśli nie odzyskam wszystkiego pójdę z tym na policję

57199140501148694665.png

Opublikowano

Mam Takie Coś : Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'yasu19956'@'5.172.46.130' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\config.php on line 7

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Błąd: Access denied for user 'yasu19956'@'5.172.46.130' (using password: YES)

Zmieniałem tylko w config na ip z końcówką 100 ;/

Pomogłem Albo Nie Daj ++++

Wspomóż Hiszpana +

av14628.gif861700562.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

O boze !

Najpierw naucz się podstaw php/html a potem mow ze sie nie da...

Znam strone komputeromaniaka i nie wystarczy ukrycie tylko w pliku "ranking.php"

Za top5 odpowiada inny plik !

Opublikowano

ale ja nie mowie ze sie nie da :) a nie kazdy jest pr0 3l0 1nf0rm4tyK zeby sobie to zrobic bo nie kazdy wie :) przy okazji: refresh

57199140501148694665.png

Opublikowano

Cześć :) dzisiaj mam dla Was szablon komputeromaniaka z usuniętym bocznym Top5! Chcecie wiedzieć, dlaczego byłem aż tak brutalny i wyrwałem tą boczną listę? Otóż:

1. (wg. mnie) źle wyglądała

2. Czasami podaje nieprawdziwe informacje (niezgodne z tymi w zakładce Ranking)

3. NIE KRYJE GM, gdy ustawiliśmy ukrywanie GM w rankingu

4. Za bardzo wydłuża stronę, gdy dodamy do niej status serwera

DODATKOWO DODAŁEM STATUS SERVERA!!!!!!!!

Chciałbym tylko powiedzieć, że skrypty nie są moje i nie przypisuje sobie do nich ŻADNYCH praw. Należą do KomputeromaniaKa i dlatego proszę dawać plusiki jemu. Mi też jeśli chcecie (zmotywuje mnie to do dalszej pracy) :) Oto download:

Szablon należy wypakować do folderu htdocs w xammpie.

1. Ta modyfikacja nie ma wpływu na jakiekolwiek działanie Waszego serwera oraz strony (przykład: czy ucięcie palca u ręki ma wpływ na myślenie? :P )

2. Po zainstalowaniu tej modyfikacji WSZYSTKO pozostaje na miejscu poza Top5 (pliczki za to odpowiedzialne są w paczce)

3. Modyfikacja NIE MA WPŁYWU na działanie rankingu głównego Pozdrawiam ;)

//edit: w pliku config.php zmieniamy to

w pierwszej linijce podajemy naszego hosta (ip z hamaka z koncowka .100) w drugiej login do mysql w trzeciej haslo ;)

HEH Ładna robota Pytanko CZy dostałeś pozwolenie na publikację tego od komputeromaniaka ??

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

@UP: nie usunalem stopki ani creditsow z layouta i oskryptowania wiec wszystko co zrobilem nalezy do KomputeromaniaKa. Daje mu to dobrowolnie ;) o pozwolenie nie pytalem ale mysle ze jak mu postawie flaszke to bedzie bez problemow :P

57199140501148694665.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...