Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zainteresowanie starymi wersjami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w związku z aktualną sytuacją na świecie znalazłem trochę czasu oraz przeszyły mi przez głowę myśli nad stworzeniem serwera skyblock na starych wersjach Minecrafta, np 1.7.x. Czy znalazłoby się zainteresowanie takim serwerem?

Pozdrawiam,

dequk

CAMDNAx.png

Opublikowano

Cześć, Nasze Polskie Community jest proste siedzi ciągle na 1.8.8 bo blazingpack ich zmusza do tego bo grają na serwerach co są na 1.8.8, a wiadomo serwery chcą ochronę przed cheateram i nad botami itp. myślę, że najlepiej stworzyć serwer na 1.8.8 lub na najnowsza wersje mc.

Opublikowano
34 minuty temu, Wulgen napisał:

Powrót singleblock? 😮

@topic Ja myślę ze aktualnie musi być minimum 1.8.x

Nic nie wykluczam, zależy jakie będzie zainteresowanie oraz pomyły, na pewno będzie robione bardziej pod gracza. Wszystko zależy od zainteresowania.

CAMDNAx.png

Opublikowano
Dnia 29.03.2020 o 19:48, DeQUK napisał:

Nic nie wykluczam, zależy jakie będzie zainteresowanie oraz pomyły, na pewno będzie robione bardziej pod gracza. Wszystko zależy od zainteresowania.

Fajny pomysł lecz mysle, ze sie nie sprzeda w tych czasach :))  oczywiscie to jest moja opinia wiec nie zniechęcam cie do stworzenia czegos takiego. 🙂

Opublikowano

Ostatnio szukając serwera do grania przeglądałem listy serwerów, ilość graczy na serwerach 1.7.x była minimalna. Jeżeli gdzieś było koło 15 osób, było to dużo, więc raczej wątpię żeby się takie coś sprzedało. 

Chociaż do takiego SkyBlocka na 1.7.x bym wrócił 😄

eMVhZaR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...