Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.15][Survival] MDMB

TheKrabik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeeema wariarty, wariaciki, wariatki i inne morderczki ;D

10 kwietnia wystartowala nowa edycja ktora potrwa do nowej wersji ❤️

Przez pewien problem wystartowala nowa edycja 1 czerwca. Moze tym razem dolecimy do nowej wersji 😄

Mam zaszczyt zaprezentowac Wam  serwer na wersje minecraft 1.15.2. 

Zaczynajac od konkretow, serwer stoi na fest mocnej maszynie,  na start ustawione jest 200 slotow wiec o miejsce nie musiscie sie martwic.

Na serwerze istnieje system dzialek, dzialke pierw trzeba zdobyc crafting bloku dzialki dostepny pod /receptury

System dzialek jest rozbudowany o: odnawianie ich aby sie nie usunely z braku akrywnosci, powiekszanie, ulepszanie limitow

mpc.png

Sprawa jest prosta, stawiasz bloczek i dostajesz dzialke (gracz 21x21 a vip 41x41), mozesz ja powiekszyc diaxami do 101x101.

Wiecej informacji odnoscie dzialek pod komenda /dzialki.

Wielkosc mapy to 10 000 x 10 000 kratek.

System wymian w grze za pomoca kucania i klikniecia prawym na gracza.

Drop z rud, anty-xray, oraz pare mniejszych dodatkow.

Zapraszam do gry! MDMB.PL Czekamy na Ciebie!

Strona serwera: https://mdmb.pl/
Discord serwerowy:  https://discord.com/invite/FGMSM3M

TeamSpeak3: mdmb.pl
FanPage: FanPage <- klik
YouTube:  YouTube <- klik

Ostatnia aktualizacja serwera:

Spoiler

Okolo godziny 4:20 dnia 5 czerwca zakonczyla sie aktalizacja serwera. Zmieniono w niej lub poprawiono miedzy innymi:

- Poprawiono bicie sie poza dzialka (jesli jestesmy razem w dzialce)

- Dodano wiecej aliasow do komendy /msg

- Dodano alias do komendy /summon

- Poprawiono wielkosc tworzenia sie dzialek (gracz 21x21 a vip 41x41)

- Poprawiono niszczenie pol uprawnych przez konia

- Od teraz gdy usuwamy swoja dzialke ulepszenia zapisuja sie na bloczku ktory dostaniemy do eq.

- Dodano komende /item (dla administracji)

- Dodano uprawnienie pozwalajace byc teleportowanym na spawn natychmiastowo (dla administracji)

- komenda /oe pozwala teraz uzyc enderchestu bez potrzeby wpisywania nicku (dla administracji)

- Poprawiono muty

- Poprawiono tempbany

- baltop (w polowie zrobione na testowym serwerze dzialalo na glownym sie wysypalo)

- Dodano, ze jesli w nether portalu przytrzymacie 5 sekund shift zostaniecie teleportowanie na spawn

- Dodano komende /workbench (Poki co tylko dla administracji moze w przyszlosci sie to zmieni)

- Poprawiono motd serwera

- Dodano informacje o /back po smierci

- Poprawiono niszczenie ramek

- Poprawiono link do discorda

- Zoptymalizowano teleportacjie przy uzyciu komendy /baza

- Zoptymalizowano obliczanie limitow ktore czasem wystepuje gdy gracz wchodzi na serwer

- Wykonano pelen backup serwera

- Poprawiono blad z zapisem enderchestow do bazy danych

Opublikowano

Polecam WYRÓZNIENIE jakie macie IP, bo te "MDMB.PL" myślałem że to adres waszej strony.

Również prezentacja nie istnieje - pare shotów spawna/sklepu zawsze pomaga

BTW - whitelista na serwerze - nie polecam

Opublikowano
5 godzin temu, Ereh napisał:

Polecam WYRÓZNIENIE jakie macie IP, bo te "MDMB.PL" myślałem że to adres waszej strony.

Również prezentacja nie istnieje - pare shotów spawna/sklepu zawsze pomaga

BTW - whitelista na serwerze - nie polecam

Dziekuje za mile slowa, postaram sie poprawic prezentacje w wolnej chwili. Co do whitelisty bardzo mi przykro ze trafiles akurat w takim momencie. Niestety dzisiaj na serwerze odnotowalismy blad, ktory musielismy szybko zalatwac. Wydaje mi sie, ze taka godzinna przerwa na zalatanie bledu jest lepsza niz na polowe dnia ktora zafudnowala by pewnie konkurencja ;D

5 godzin temu, Amareniarz napisał:

Polecam serverek 😄

Dziekuje za mile slowa ❤️

Opublikowano
Dnia 5.04.2020 o 01:08, TheKrabik napisał:

Wydaje mi sie, ze taka godzinna przerwa na zalatanie bledu jest lepsza niz na polowe dnia ktora zafudnowala by pewnie konkurencja ;D

To bardzo źle Ci sie wydaje, bo świetnie się bawiłem u konkurencji przez pół dnia podczas gdy nie mogłem się dostać na wasz serwer.

Opublikowano
Dnia 6.04.2020 o 10:17, Ereh napisał:

To bardzo źle Ci sie wydaje, bo świetnie się bawiłem u konkurencji przez pół dnia podczas gdy nie mogłem się dostać na wasz serwer.

W takim przypadku, bardzo mi przykro mam nadzieje, ze dasz nam kiedys  jeszcze szanse.

#edit

10 kwietnia wystartowala nowa edycja ktora potrwa do nowej wersji ❤️

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wbiłbym, gdyby nie ograniczenie mapy.

A tak bajlando

Jeden z najgorszych pomysłów jakiekolwiek kto wprowadza to ograniczenie mapy :v 

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Spokojnie border mapy bedzie zwiekszany 😄 Aktualnie istnieje mozliwosc zwiekszenia go bez najmniejszych problemow az do 20 tys na 20 tys.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...