Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 dni] Ekrahb

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Krabobyrgeer
Opublikowano (edytowane)
Dnia 28.03.2020 o 17:39, sk8erace1 napisał:
  Szukam pluginu skyblock po polsku

Notatka dla użytkownika

Piractwo.

Dostałem bana niesłusznie.

Osoby, które są obeznane w świecie minecraft powinny wiedzieć, nawet uprzejmy Pan @sk8erace1.

1. Plugin nie jest wcale na licencje, może go nabyć każdy i wrzucić do netu, autor nie ma prawa zastrzegania sobie do niego czegokolwiek, nie udostępnianie pluginu jest tylko kwestią sumienia rozumnych ludzi.

2. Post, do którego podałem z innego forum, nie został stworzony przeze mnie. Nie ja udostępniłem plugin, a piractwem można nazwać granie w minecrafta bez premium, co dotyczy się również @sk8erace1. Plugin został przeze mnie podany dalej.

3. Strony takie jak spigot są po to, aby ludzie mogli zarobić parę groszy, ale to, że plugin jest płatny na takiej stronie, nie czyni, że nie można go udostępnić w internecie za darmo.

@edit Dodam jeszcze, że wielokrotnie byłem świadkiem złodziejstwa cudzego kodu na tym forum i przeważnie reagowałem. A w tym przypadku tylko podałem plugin dalej, a osoba, która udostępniła plugin za darmo nie uważa się za autora pluginu po wystawieniu go za darmo.

Edytowane przez Krabobyrgeer
Opublikowano

Niestety, mylisz się. Kod pluginu jest własnością jego autora/autorów i prawa autorskie zostają automatycznie nadane. Nie muszę chyba wspominać, że plugin jest płatny, więc autor z pewnością nie wyraża zgody na jego udostępnianie bez jego wiedzy.

W przypadku non premium w MC, to muszę Cię martwić, ale Mojang samo poinformowało, że przymyka oko na takie coś, ponieważ mają nadzieję, że gracze w końcu kupią płatną wersję gry.

Według mnie ban jest słuszny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...