Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiginima launcher

Konrad 3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy niedawno zainstalowałem Minecraft shignima launcher grałem 2 dni normalnie jak za starych czasów kiedy była jeszcze wersja 1.8 xd

Ale dzisiaj wchodze w shiginima launcher myszka mi się ładuje około 2 sek i nic dalej nie idzie za każdą proba włączenia Minecraft tak mam próbowałem wejsc jako administrator wyłączyłem i włączyłem komputer odinstalowałem i zainstalowałem Minecrafta i nic, nic nie działa proszę o jak najszybszą pomoc jeszcze chciałbym dodać że mam shiginima launcher v4.400 i pobrałem polecana jave a poza tym przecież grałem 3 dni i było ok! Z góry dziękuję i przepraszam za ortografię hehe

Opublikowano
1 godzinę temu, Konrad 3d napisał:

Pomocy niedawno zainstalowałem Minecraft shignima launcher grałem 2 dni normalnie jak za starych czasów kiedy była jeszcze wersja 1.8 xd

Ale dzisiaj wchodze w shiginima launcher myszka mi się ładuje około 2 sek i nic dalej nie idzie za każdą proba włączenia Minecraft tak mam próbowałem wejsc jako administrator wyłączyłem i włączyłem komputer odinstalowałem i zainstalowałem Minecrafta i nic, nic nie działa proszę o jak najszybszą pomoc jeszcze chciałbym dodać że mam shiginima launcher v4.400 i pobrałem polecana jave a poza tym przecież grałem 3 dni i było ok! Z góry dziękuję i przepraszam za ortografię hehe

Skoro masz problem z launcherem tak prostym, jak gracz csgo o pseudonimie "s1mple", to polecam crystal launcher.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...