Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kredyty G1

fenio29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem kupilem kredyty g1 najpierw za 30.50 pln dobra doszlo i mam potem za 6 pln i kod doszed a kredytuw g1 niema (wpisalem kod) Prosze o szybka odp co mam robic

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

@2up wgl. da się kupić credyty za 6 pln . a co do tematu jeśli Ci długo nie przychodza napisz ticketa do k2

pr0lowek88.png
Opublikowano

Mógłby ktoś napisać mi ticketa o przyznanie 56 credytów kture nie doszły niezbedne dane wpisze sam

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

ej da mi ktoś link tam gdzie już jest do wyboru forma zapłaty sms-em bo u mnie nie ma tych spadających monet nie wiem czemu będe wdzięczny i będą +

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

skubi025 powiem ci tyle wejc w marketplayse na tej stronie tam bedziesz mial do wyboru np warrock skubi025 to pod tym wcisnij tą reklame a tam bedziesz mial te platnosci

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać mi ticketa o przyznanie 56 credytów kture nie doszły niezbedne dane wpisze sam

Dear k2

Hi I recently bought a state in a few hours tems credits and exactly 56 credits a payment method involving the purchase by sms, but so far they have not received ...

Please consider my request and granting credits to me

I thank the player warrock

proszę bardzo....oto ticket dla cb

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano