Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary, dobry minecraft ​😊​

SERWER HARDCORE 1.7.X  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy chciałbyś pyknąć sobie gierke na takim serwerku?

• Tak
      0
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie wszystkich czytelników tego forum. 

Wpadłem ostatnio na pomysł, żeby odskoczyć trochę od nowych wersji minecrafta. Co mam na myśli, otóż przyszło mi na myśl zrobienie serwera minecraft hardcore jakie to były kiedyś. Jak miało by to wyglądać? Chciałbym stworzyć serwer dostępny dla wersji 1.7.X na którym będzie toczyła się bardzo ciężka walka o przeżycie na ograniczonej wielkości mapy. Do czego dążę? Przychodzę tutaj do was, graczy z pytaniem, Czy znaleźli by się w ogóle jeszcze jacyś gracze na tego typu serwer postawiony na starej wersji minecrafta? Prosiłbym o zostawienie głosu w ankiecie, bo jeśli chętnych będzie mało to nie ma sensu marnować na to czasu, no nie? Jeśli jednak jacyś zainteresowani są prosiłbym również o przedstawienie swojego zdania, swojej wizji na taki serwer. Co byście chcieli tam zobaczyć czy też właśnie czego byście tam nie chcieli widzieć. Oczywiście do sprawy podchodzę całkiem poważnie i nie dążę do stworzenia kolejnego śmieciowego serwera, tylko czegoś naprawdę wciągającego i na wysokim poziomie. Dziękuję za uwaga, czekam na wasze zdanie na ten temat!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...