Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny bug

Pawlitross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż na moim serwerze kopiąc tunel w kopalni na poziomie mniej więcej diamentów, często pojawiają się przed graczem jednocześnie różne wartościowe bloki typu: rudy diamentów, emeraldów, lazurytu, (chyba) redstona i omszały bruk, czasami piasek i glina, nic nie byłoby w tym dziwnego gdyby nie fakt iż, gdy gracz próbuje wykopać te bloki to te momentalnie zamieniają się w kamień, (lub inny blok który miał być tam pierwotnie wygenerowany), nie wydaje mi się abym instalował jakiś plugin stworzony, aby trolować w ten sposób graczy, wykluczyć też można tezę iż robiłby to jakiś gracz z jakimiś permisjami, ponieważ ja tylko mam te uprawnienia administratorskie, zaznaczę jeszcze, że błąd na początku nie pojawiał się, jednakże po przejściu z silnika spigot na paper spigot, zainstalowaniu plugin WorldBorder i lekkiej zmiany konfiguracji Bukkit.yml i spigot.yml błąd zaczął się pojawiać, pisałem już na forum tego hostingu, jednakże powiedzieli mi tylko, że to bug mapy, a czy może wie ktoś jak naprawić ten błąd?

Silnik: Paper 1.14.4

Pluginy: SkinRestorer, LuckPerms, LogBlock, JoinMessagePlus, EssentialsChat, Essentials, BlockLocker, AutoSaveWorld, WorldBorder

Z góry dziękuje za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...