Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Itanos.pl - Pierwszy serwer z Voice Chatem!

AnzyyYTx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam, będę tutaj wrzucał moje wszystkie odcinki z serwera Itanos.

A tutaj mój pierwszy filmik, zapowiadający serię. 😇

Opublikowano
3 godziny temu, Molirol napisał:

Super że pokazałeś prezentacje serwera na filmie bo nie umiem czytać 😕 
Tak na serio to do dzisiaj tego nie potrafię zrozumieć jaki jest sens robienia takich filmów? 🙂

Po prostu chciałem, żeby troszkę forumowych osób (głównie chodzi o forum tego właśnie serwera) dowiedziało się o tym, że będę próbował coś tam na youtube 🙂 

Opublikowano
Przed chwilą, Molirol napisał:

To chyba bardziej logiczne jest to, żeby wstawiać filmiki z gry? XD

Będzie to dopiero możliwe jutro? XD

Opublikowano
1 minutę temu, Molirol napisał:

To po co wstawiasz coś co już jest na forum w formie prezentacji? XD 

Zauważyłem, że wiele osób tak robi, to pomyślałem, że nie zaszkodzi jak również ja to zrobię. 

To będzie raczej jednorazowo, więc możemy skończyć temat ;D

Opublikowano
Przed chwilą, AnzyyYTx napisał:

Zauważyłem, że wiele osób tak robi, to pomyślałem, że nie zaszkodzi jak również ja to zrobię. 

To będzie raczej jednorazowo, więc możemy skończyć temat ;D

Uwielbiam taką logikę dlatego polski youtube (mówie tutaj o mt2) upadł tak nisko XD 
"Inni robią to i ja zrobię" meh u mnie już jesteś skreślony na sam początek za to że na siłe chcesz zainstnieć 🙂

image.png

Opublikowano
Przed chwilą, Molirol napisał:

Uwielbiam taką logikę dlatego polski youtube (mówie tutaj o mt2) upadł tak nisko XD 
"Inni robią to i ja zrobię" meh u mnie już jesteś skreślony na sam początek za to że na siłe chcesz zainstnieć 🙂

Ojoj, źle mnie zrozumiałeś chyba 😛 Albo po prostu źle to określiłem, ale tak czy inaczej chciałbym skończyć już ten temat, bo jest to nie potrzebne 😉 

Opublikowano

Obserwuje ten temat od początku jego napisania. Nie rozumiem w czym widzicie problem - są ludzie którzy wolą zamiast czytania prezentacji po prostu jej posłuchać, poznać zdanie innej osoby o serwerze. Ja na przykład wolę oglądać prezentacje a obok siedzieć na spocie 😄

apBVFJp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...