Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Bovini Studio - Tworzenie koncepcji aktualizacji Minecrafta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Nie wiedziałem, gdzie ten temat umieścić, więc umieszczam go tutaj) (Temat będzie rozwijany o nowe projekty)

Cześć! Zwą mnie LordGacek i jestem członkiem BoviniStudio.

Kilka słów o Bovini Studio - Jesteśmy ekipą ludzi tworzących koncepcje aktualizacji Minecrafta. Tworzymy nowe bloki, narzędzia, zbroje, surowce i moby, które mogłyby zostać wprowadzone do sześciennej gry. Prowadzimy kanał na YouTubie. W przyszłości wybrane pomysły z naszych odcinków zostaną udostępnione dla was jako mod, żebyście "poczuli je na własnej skórze"!

W tym temacie chciałbym opowiedzieć wam o koncepcji aktualizacji, którą stworzyliśmy
Cała aktualizacja opiera się na nowym Grzybowym Dungeonie. W dungeonie możecie znaleźć dwa nowe stwory i nowy rodzaj broni.

Pierwszym z stworów jest Grzybomłot. Jest to masywny przeciwnik, który bardzo agresywnie reaguje na graczy. Jego główną bronią jest jego długi ogon. Gdy zaatakujemy jednego Grzybomłota, reszta rzuci się mu na pomoc. Na jego grzbiecie rosną grzyby i wyrasta róg, dzięki nim kamufluje się. Poluje na Rowiesy.

Grzybomłot

2020-03-23_14.34.14.png

Drop z Grzybomłota

2020-03-23_14.40.18.png

Drugim stworem jest Rowies. To przyjaźnie nastawiony do gracza mob o małych rozmiarach. Posiada magiczne umiejętności dzięki którym pod ziemią mogą rosnąć rośliny.
Są dwie odmiany Rowiesów. Rowies z zielonym kapeluszem i Rowies z czerwonym kapeluszem. Jego naturalnym przeciwnikiem jest Grzybomłot.

Rowiesy

2020-03-23_14.36.43.png

Drop z Rowiesów

2020-03-23_15.03.56.png

Ostatnią rzeczą, którą dodaliśmy, jest Topór Wojenny. Nie można go stworzyć. Jedynym miejscem, gdzie można go zdobyć to właśnie nowy dungeon. Topór może być ze złota, żelaza i diamentów. Skrzynię z toporem pilnują Grzybomłoty. Jest szansa, że znaleziony Topór może mieć na sobie jakieś zaklęcia. Broń ta może również służyć jako siekiera. Topory można naprawiać w kowadle i enchantować.

Topory Wojenne

2020-03-23_15.15.02.png

2020-03-23_14.39.53.png

Przykładowe zdjęcia dungeonu

2020-03-23_15.07.15.png

2020-03-23_15.06.29.png

2020-03-23_15.06.38.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piękne. Czegoś takiego dawno nie widziałem, jestem tylko ciekaw czy wykonujecie podobne prace na zlecenie klienta i jeżeli tak to ile to kosztuje. Interesowałoby mnie stworzenie serwera na własnych pomysłach, z rzeczami, które pewnie wykonujecie, dlatego pytam o cenę i możliwość zleceń.

Opublikowano
Dnia 1.04.2020 o 22:21, AlexsanderARG napisał:

Piękne. Czegoś takiego dawno nie widziałem, jestem tylko ciekaw czy wykonujecie podobne prace na zlecenie klienta i jeżeli tak to ile to kosztuje. Interesowałoby mnie stworzenie serwera na własnych pomysłach, z rzeczami, które pewnie wykonujecie, dlatego pytam o cenę i możliwość zleceń.

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą napisz do mnie na discord 😄 - Lord Wacek#0795

Opublikowano
Dnia 9.04.2020 o 21:39, LeonxMC napisał:

Człowieku jak ty śmiesz się tu jeszcze pokazywać ? Pierw nam proponujesz współprace  my ci przelewamy pieniadze na konto a ty nas blokujesz na fb ? Licz sie z tym ze mamy twój nr Banku i nie zostawimy tak tego poniesiesz odpowiedzialność za to co zrobileś. Ja sie dziwie Administracji MPCFORUM ze tu tzymaja takiego smiecia jak MarmarukHD na takim forum .

Ja się dziwie czemu trzymają takie osoby jak, poproszę o dowód:)

1.png

Opublikowano
3 minuty temu, Catha napisał:

Ja się dziwie czemu trzymają takie osoby jak, poproszę o dowód:)

daj chwile bo sporo tego

Opublikowano
1 minutę temu, LeonxMC napisał:

daj chwile bo sporo tego

Spokojnie, podziel się z nami.

//

Polecam ekipie Bovini 🙂 Projekty topowe w polsce!

1.png

Opublikowano

Ale wiesz że nic nie widać i wygląda to na zdjęcie rozmowy z kimkolwiek..

I pamiętaj że:

Cytat

Publikacja treści rozmowy bez zgody nadawcy jest naruszeniem tajemnicy korespondencji, a więc można dochodzić: odszkodowania i żądania zaprzestania naruszeń (usunięcia publikacji) i usunięcia skutków naruszenia (poprzez publiczne oświadczenie np. ogłoszenie na stronie www. na koszt naruszającego).

Jestem programistą, zaufaj mi :)

Opublikowano
2 minuty temu, nycaffjs napisał:

Ale wiesz że nic nie widać i wygląda to na zdjęcie rozmowy z kimkolwiek..

I pamiętaj że:

aa wiessz ze zaraz dam normalne ss ? czlowieku to nie ty straciles kase tylko my wiec nw jak to jest to nie jest 5 czy 10 zlotty tylko prawie 300

Opublikowano
Przed chwilą, LeonxMC napisał:

aa wiessz ze zaraz dam normalne ss ? czlowieku to nie ty straciles kase tylko my wiec nw jak to jest

To nie ja straciłem pieniądze, no tak to jest niepodważalny dowód i wiele zmienia w tej sytuacji 😄

Po prostu mówię jak jest, chcesz straszyć prawem to najpierw sam się z nim zapoznaj.

Opublikowano
1 minutę temu, Catha napisał:

Nadal nie widac.

Widać, otwórz sobie obraz w pełnej rozdzielczości i przybliż sobie lupą lub skrótem klawiszowym ;D

Opublikowano

Udostępnianie danych osobowych? Podchodzi pod paragraf ;*

Proszę Administracje działu o zajęcie się tym, co tutaj się dzieje, być może mój post też za wiele nie wnosi do temu, ale ktoś to musi napisać, aby towarzystwo się uspokoiło. Chcecie dywagować na ten, proszę iść sobie na pw.

@Biter. @sk8erace1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...