Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samoczynne odświeżanie ikon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, od dłuższego czasu za każdym uruchomieniem programu, czasami samoczynnie odświeżają mi się ikony na pasku zadań i na pulpicie. Co może być tego przyczyną? Zrobiłam całkowity format, ale to nie pomogło.

Druga sprawa - jest jakiś program (bo ustawienia nie ma) który skaluje ikony na pasku zadań? Muszę mieć je rozdzielone, bo łączą się automatycznie (gra), ale przy większej ilości programów zajmują cały pasek.

• Aive zmienił(a) tytuł na Samoczynne odświeżanie ikon
Opublikowano

Naprawdę nikt nie może mi pomóc? 

Co do ikon - nazwy programów zostają ale miniaturki (obrazki) znikają na chwilę, po czym się pojawiają.

A jeżeli chodzi o program do zmniejszenia długości ikon, to w ustawieniach paska zadań mam ustawione "Połącz przyciski paska zadań" - Nigdy, w w. 10 przez co włączone programy na pasku są bardzo szerokie, nie da się tego zmniejszyć za pomocą jakiegoś programu? Windows nie ma takiego ustawienia, szukałam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...