Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja MySQL/PHP-TS3bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie chce przeprosić jeżeli wybrałem zły dział z postem. 

Szukam osoby która mi pomoże z instalacją mysql, php, mam własnego vpsa i na nim serwer tsa dla znajomych chciałem dodać jakiegoś bota. i tu pojawiły się komplikacje bo nie mogę ogarnąć phpmyadmin oraz mysql - znalazłem pewną osobę która mi zainstalowała mysql i php wrzuciła xbota na vps i tyle 😉 ogarnąłem cfg i część rzeczy działa a część nie .. (xbot) i osunąłem te pliki związane z xbotem później próbowałem wrzucić innego bota (abot) to tutaj to samo część rzeczy działa cześć nie.

Czy jest ktoś chętny do pomocy ? 🙂 lub do wytłumaczenia stawiam piwo za pomoc 😉 

• Aive zmienił(a) tytuł na Instalacja MySQL/PHP-TS3bot
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pisz PW jak coś .

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 22.03.2020 o 13:17, qba16c napisał:

instalacją mysql, php

Leciałeś według instrukcji instalacyjnej z XBota lub ABota? Generalnie zalecałbym przesiąść się na GBota, który jest stabilniejszy i bardziej wydajniejszy niż takowy XBot i ABot, które już po prostu nie są przydatne i bezpieczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...