Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobber Hack na każdy serwer - autohotkey script

HaszKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mobber na każdy serwer

Chciałbym zaprezentować wam skrypt do AHK który można pobrać ze strony producenta:

Skrypt nie jest mojego autorstwa ale prezentuje go ponieważ nie wiele osób zdaje sobie w ogóle sprawę z jego istnienia a jest on przydatny 

Działanie

Uruchamiamy skrypt jako administrator i w grze klikamy na klawiaturze numpad 1 aby włączyć skrypt oraz numpad 2 aby go wyłączyć 

Skrypt

Numpad2::pause, toggle

Numpad1::

#IfWinActive, ahk_exe Pangea.exe

loop

{ 

Send {4 down}

sleep 10

Send {4 up}

sleep 10

Send {space down}

sleep 250

Send {y down}

sleep 200

Send {y up}

}

return

Instrukcja

• zainstaluj AHK
  • utwórz plik auto hot key script klikając ppm>nowy>autohotkey script
  • przekopiuj kod (pangea.exe zamień na nazwę procesu metina na którym grasz ^^) i zapisz
  • uruchom skrypt jako administrator klikając na niego również ppm i uruchom jako administrator
  • wejdź do gry umieść pelerynki na pasku szybkiego wyboru pod pozycją 4 (tam gdzie skile)
  • naciśnij num 1 aby włączyć
  • aby wyłączyć naciśnij num 2 
  • po wyłączeniu musisz odznaczyć pause script na pasku zadań aby móc ponownie włączyć skrypt 

Liczę że pomogłem ^^  

Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+

Opublikowano
21 godzin temu, HaszKu napisał:

Skrypt nie jest mojego autorstwa ale prezentuje go ponieważ nie wiele osób zdaje sobie w ogóle sprawę z jego istnienia a jest on przydatny 

skoro nie jest Twojego autorstwa, to może być zdradził nick tego pogromcy, co?

Opublikowano

To świetny skrypt. Tylko szkoda w tym, że jest totalnie beznadziejny.

Zamiast dodać więcej możliwości wykonywania czynności (Chociaż zamiast samego skryptu można korzystać z makro), konfiguracji (prędkość klikania w zmiennej) to zwyczajny skrypt napisany w 5 minut czytając dokumentację.

Opublikowano
15 godzin temu, Ekrahb napisał:

skoro nie jest Twojego autorstwa, to może być zdradził nick tego pogromcy, co?

skrypt ma z 5 lat minimum autor dawno zaginął w czeluściach internetu 

15 godzin temu, Vosly napisał:

To świetny skrypt. Tylko szkoda w tym, że jest totalnie beznadziejny.

Zamiast dodać więcej możliwości wykonywania czynności (Chociaż zamiast samego skryptu można korzystać z makro), konfiguracji (prędkość klikania w zmiennej) to zwyczajny skrypt napisany w 5 minut czytając dokumentację.

Na twoim miejscu przestał bym hejtować bo mogłem równie dobrze nic nie udostępniać i nadal było by "MA KTOŚ COŚ NA PANGEA/CLASSIC" lub coś w tym stylu bo takich tematów jest tysiące jeżeli chociaż 1/10 tych tematów przestanie być zakładana to uważam swój temat za sukces 🙂

• Aive zmienił(a) tytuł na Mobber Hack na każdy serwer - autohotkey script
Opublikowano
19 godzin temu, HaszKu napisał:

skrypt ma z 5 lat minimum autor dawno zaginął w czeluściach internetu 

Na twoim miejscu przestał bym hejtować bo mogłem równie dobrze nic nie udostępniać i nadal było by "MA KTOŚ COŚ NA PANGEA/CLASSIC" lub coś w tym stylu bo takich tematów jest tysiące jeżeli chociaż 1/10 tych tematów przestanie być zakładana to uważam swój temat za sukces 🙂

To czy udostępnisz a może nie udostępnisz nic nie zmieni. Ludzie szukają czegoś sensownego, co chociaż klikałoby w tle i pozwalało wykonywać inne czynności podczas expienia, natomiast to jest jakiś bezsensowny skrypt. Zdecydowanie szybciej można zrobić makro niż pobierać aplikacje, uruchamiać Twój skrypt i nawet bawić się w ręczne wznowienie, zamiast napisać zwyczajne przełączanie... (Co rzeczywiście można zrobić w 5 minut, bo sam się w tym bawiłem)

Nikogo nie hejtuje, tylko piszę prawdę. Jeżeli coś takiego Cię boli, to chyba powinieneś przestać korzystać z forum.

PS. Jestem w pełny poważny ,,chłystku'' 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Vosly napisał:

To czy udostępnisz a może nie udostępnisz nic nie zmieni. Ludzie szukają czegoś sensownego, co chociaż klikałoby w tle i pozwalało wykonywać inne czynności podczas expienia, natomiast to jest jakiś bezsensowny skrypt. Zdecydowanie szybciej można zrobić makro niż pobierać aplikacje, uruchamiać Twój skrypt i nawet bawić się w ręczne wznowienie, zamiast napisać zwyczajne przełączanie... (Co rzeczywiście można zrobić w 5 minut, bo sam się w tym bawiłem)

Nikogo nie hejtuje, tylko piszę prawdę. Jeżeli coś takiego Cię boli, to chyba powinieneś przestać korzystać z forum.

PS. Jestem w pełny poważny ,,chłystku'' 🙂

Nie jesteś żadną wyrocznią żeby decydować o tym czy to pomoże ludziom bo nie znasz wszystkich ludzi i nie możesz stwierdzić czy faktycznie wszyscy ludzie szukają akurat czegoś  takiego ^^ więc idź być hejterem gdzie indziej 😉 

Opublikowano
6 minut temu, HaszKu napisał:

Nie jesteś żadną wyrocznią żeby decydować o tym czy to pomoże ludziom bo nie znasz wszystkich ludzi i nie możesz stwierdzić czy faktycznie wszyscy ludzie szukają akurat czegoś  takiego ^^ więc idź być hejterem gdzie indziej 😉 

Nie trzeba być wyrocznią aby wiedzieć czego oczekują ludzie na tym forum. Spojrzyj na tematy i już będziesz wiedzieć 😉

Masz jakiś uraz? Cokolwiek bym nie napisał, to zaraz obrażasz od hejtera 😊

Opublikowano

Skoro takie niepotrzebne to możecie usunąć ten temat pierdole zrobić coś dla ludzi kurwa ale tacy są polacy .|.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...