Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa flaga do WorldGuard

Gość Nes0x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję skryptu/pluginu który będzie posiadał następujące funkcje:

Będzie nowa flaga do world guard o nazwie np. arrow-remove

Działać ma w taki sposób że gdy ta flaga jest ustawiona po 10 sekundach będą znikać strzały (wszystkie strzały nawet te które da się podnieść) z regionu w którym jest ustawiona flaga chodzi mi o wystrzelone strzały nie te które leżą na ziemi jako przedmiot 

Z góry dziękuję

Opublikowano

Mogę się spytać, po co ci takie rozwiązanie, znikanie strzał ze skriptu? To ma być do jakiejś gry czy po prostu masz problemy z wydajnością serwera i go optymalizujesz? spigot ma funkcje arrow-despawn-rate która usuwa szybciej wystrzelone strzały, nastawiasz tam czas

Opublikowano

@lisek112 Ale z tego co wiem strzały z łuku który nie ma nieskończoności nie znikają a mi zależy żeby i takie znikały tylko w danym regionie 

Nie potrzebuję do optymalizacji serwera tylko do czegoś innego ciężko wytłumaczyć 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Da się to w silniku Spigot ustawić flagi chyba nie ma, musiałbym sprawdzić ;) 

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...