Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.14.4][Survival] Trokuszek

Trokuszek_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: 138.201.21.215:48720
Siemka przychodzę do was z dość fajnym serwerkiem. Jest to serwer Czysty Survival,ale z dodatkami 😄

Przydatne komendy i porady:

/rtp ( Teleportuje gracza w losowe miejsce )

/color ( możemy wybrać kolor którym chcemy pisać )

/sell ( sprzedajemy przedmioty ) 

/trade [nick] ( wymiana z graczem )

/money 

/skin ( możemy wybrać sobie skina )

Porady:

Jeśli masz 1000$ ( zobacz $ pod /money ) i jajko ( od kury ) to możesz złapać moba/zwierze w to jajko ( rzucasz ) zdobywasz jajko zwierzęcia ( i tracisz 1000$ )

Buduj domek dość daleko od spawna ( odejdź sam lub użyj komendy /rtp ) aby gracze cię nie mogli okraść bo w ostatnim czasie pojawia się ich dość sporo

Serwer na liście serwerów: https://www.mclista.pl/47398 ( jeśli chcesz możesz dać " diaxa " ) ponieważ więcej graczy zobaczy serwer ( Serwer będzie wyżej na liście )

Link do dotacji ( dotacja jest dobrowolna) :  https://titanaxe.com/d/ZvvcZXWy3cZ

Posty: 10, 25, 50,100125, 150, 175, 200225250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.14.4][Survival] Trokuszek
Opublikowano

Prezentacja powinna zachęcać do zagrania, a w tym przypadku bardziej zniechęca. Dodaj trochę grafiki, ładniej opisz możliwości graczy i upewnij się co działa na serwerze.

/trade [nick] ( powinno działać ) 

Niezbyt rozumiem. Jak ,,powinno''?

Powinieneś upewnić się, że wszystko działa zanim zaczniesz zapraszać graczy.

Opublikowano

Jeśli chcesz to wbij i sam/a oceń a nie z góry ( z opisu ) 

Dziś dodałem chat z gry na discord i w odwrotną stronę 🙂

1 godzinę temu, reju10 napisał:

NIe lubie dawać negatywnych opinii, ale również nie poelcam.

Ty akurat mówisz tak bo dostałeś bana ( perm na IP )

1 godzinę temu, Vosly napisał:

Na chwile obecną nie polecam

Ludzie którzy zaczęli grę ( ty pewnie nie ) inaczej oceniają serwer ( większość mówi że jest fajny i dobrze ocenia

Posty: 10, 25, 50,100125, 150, 175, 200225250, 275, 300, 325, 350, 375, 400, 425, 450, 475, 500

Opublikowano
22 minuty temu, reju10 napisał:

Nie mówie tak, tylko nie ma tam żadnego spawnu, żadnych rang prefixów, jak mówiłeś szukasz dotacji, żeby zwiększyć ram, a masz najebane dużo pluginów, więc nic tu się nie trzyma kupy.

Spawn już jest i dalej jest dobudowywany 😉 Prefixy rang dodam ( nie jest to raczej potrzebne bo wszystkie permisje i tak są nadane ) szukałem dotacji ale raczej już mi niepotrzebne lecz no jak ktoś chce to i tak może " wesprzeć " serwer ( serwer będzie dłużej ) + chyba będę robić rangę " Donator " ( będzie ona miała parę dodatków i permisji ). Mam dużo pluginów bo jest sporo w nich dodatków , przez co serwer jest lepszy i fajniej się na nim gra ( gdyby nie niektóre dodatki pewnie by nie było tyle graczy ) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Trokuszek_PL napisał:

Jeśli chcesz to wbij i sam/a oceń a nie z góry ( z opisu ) 

Dziś dodałem chat z gry na discord i w odwrotną stronę 🙂

Ty akurat mówisz tak bo dostałeś bana ( perm na IP )

Ludzie którzy zaczęli grę ( ty pewnie nie ) inaczej oceniają serwer ( większość mówi że jest fajny i dobrze ocenia

Jednak coś powinno zachęcić do rozgrywki, bo nie każdy ma zamiar pobierać ,,w ciemno''

To miło że tak oceniają, ale Ja tylko napisałem co powinieneś poprawić. Byłem chwilę i niezbyt zaciekawiło, ale być może za szybko wystawiłem ocenę.🙂

Opublikowano
Przed chwilą, Vosly napisał:

Jednak coś powinno zachęcić do rozgrywki, bo nie każdy ma zamiar pobierać ,,w ciemno'' 

No tu masz trochę racji. Może mogłbyś doradzić co mógłbym zmienić w opisie ? 

1 minutę temu, Vosly napisał:

Byłem chwilę i niezbyt zaciekawiło, ale być może za szybko wystawiłem ocenę.🙂

Byłeś wieczorem czy bardziej w dzień?
Ja zauważyłem że w dzień było dość sporo graczy lecz wieczorem pusto i pojedyńczo. Większość było tak w godzinach 12-19

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...