Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różne rodzaje drewna

Sheeze4e4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, 

Pisze plugin na customowe craftingi i napotkałem problem, mianowicie chciałbym przy craftowaniu przedmiotu nie uwzględniać rodzaju drewna tzn chce, aby przedmiot mógł być wykonany ze wszystkich rodzajów drewna. Tutaj pojawia się pytanie w jaki sposób to zrobić? Napisać 5 różnych receptur czy jest jakiś sposób aby napisać to krócej? 

Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, Sheeze4e4 napisał:

Cześć wszystkim, 

Pisze plugin na customowe craftingi i napotkałem problem, mianowicie chciałbym przy craftowaniu przedmiotu nie uwzględniać rodzaju drewna tzn chce, aby przedmiot mógł być wykonany ze wszystkich rodzajów drewna. Tutaj pojawia się pytanie w jaki sposób to zrobić? Napisać 5 różnych receptur czy jest jakiś sposób aby napisać to krócej? 

Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia 🙂

Na starszych wersjach było ID (Material) i data, od nie pamiętam której wersji jest niestety samo Material, przez co zniszczyli według mnie możliwość łatwego wyciągania itemów, chociaż teraz niby wydaje się prościej. 

Ja na Twoim miejscu zamiast pytać się ludu, zacząłbym pisać te 5 różnych receptur, jak wspomniałeś.

https://bukkit.org/threads/multiple-shaped-recipe.480220/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...