Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamermodem na PL

ZakusYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem z kamermodem na plu, za kazdym razem g232323232.pngra normalnie sie odpala ale gdy juz wybiore postac i skonczy mi sie ladowac gra, wylacza sie ;/

image.png

Opublikowano

mi pomogło pobranie na nowo clienta pla i moda ,ale dzis byla aktualizacja jakas i moze nie dziala 

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z kamermodem na PL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troszeczkę odnowię problem.

Mój dotyczy dokładnie tego samego co w pierwszym poście - "metin2client.exe przestał działać". 

Odinstalowałem już 2 razy, metina oraz moda, w tym samym czasie aktualizowałem też Visual C++ oraz net.framework, tak samo gsl_metin2.exe. Uruchomione w trybie zgodności wszystko: client, launcher itd. Wszystko po aktualizacji 26.03.2020 z 19:20. Jest w porządku przy pierwszym logowaniu, wtedy bez problemów odpala się gierka. Po 5 minutach używania bota wywala z serwera, ale w taki sposób że trzeba wyłączyć całą grę, bo już nie chce się w ogóle logować i wraca do okna z serwerami. No i trzeba od nowa się logować, wywala że client przestał działać i może po jakichś 10 próbach włączania i wyłączania całej gry w końcu można grać, lecz problem z wylogowaniem z serwera powraca. Mija 5 minut i wylogowane.

Może problem tkwi w tym, że funkcje bota są automatycznie włączone podczas uruchamiania gierki. Jest jakiś sposób aby wszystko z bota było wyłączone podczas uruchamiania?

Macie jakieś inne pomysły niż to co jest na forum, bo już przejrzałem wszystko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...