Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablista

MegaChazer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w lobby np. Na skywarsach, to jak inny gracz jest na bedwarsach to jest inna tablista u gracza na bedwarsach i na skywarsach. 

Moje pytanie: Jak to zrobić?

image.jpeg

a w tym samym czasie w lobby innym:

image.jpeg

Opublikowano
Dnia 16.03.2020 o 20:30, MegaChazer napisał:

Jestem w lobby np. Na skywarsach, to jak inny gracz jest na bedwarsach to jest inna tablista u gracza na bedwarsach i na skywarsach. 

image.jpeg

image.jpeg

Jeżeli chodzi Ci o tworzenie oddzielnych Tablist na różnych światach na swoim serwerze to plugin - TAB - https://www.spigotmc.org/resources/tab-1-5-x-1-15-x-free-version.57806/

W config.yml masz opcje dodawania osobnych Tablist na różne światy.

Przykład:
  world:
    header:
    - Znajdujesz się w Zwykłym Świecie
    footer:
    - Dolna część Tablisty world
  world_nether:
    header:
    - Znajdujesz się w Netherze
    footer:
    - Dolna część Tablisty world_nether
  world_nether:
    header:
    - Znajdujesz się w Kresie
    footer:
    - Dolna część Tablisty world_the_end

Jeżeli chodzi o zmianę koloru kresek od połączenia to niestety nie mam pojęcia jak to zmienić.

Opublikowano

Bungeetablistplus pod każdy serwer jest inna tablista (Bungeecord) 

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

e

Dnia 16.03.2020 o 20:30, MegaChazer napisał:

image.jpeg

image.jpeg

czy moge prosic gotowe tablisty jak na zdjeciach u ciebie bo mam standardowa ale niewiem jak zrobic aby vip svip i pomocnik i inne rangi zrobic innym kolorem i zeby przy nicku pokazywalo range gracza

Znudziły Ci się już zwykłe servery survival albo anarchie SMP czy też servery lifesteal? Jak tak to świetnie trafiłeś!

👋 « Jest to niezwykły SURVIVAL - dlaczego niezwykły? Ponieważ znajduje się na nim kilkanaście pluginów które potrafią urozmaicić rozgrywkę do tego stopnia że na pewno nie będziesz się tu nudził. Na dodatek mamy tu wspaniałą społeczność i administrację która zrobi wszystko abyś czuł się dobrze grając na naszym serwerze.

🔔 « Discord, pogadaj z innymi!  dc.likecraft.pl i widzimy sie na serwerze ip:   LIKECRAFT.PL

standard (1).gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...