Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka alchemia na metiny wielkanocne?

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Orientuje się Ktoś jaką potrzeba mieć alchemie na event wielkanocny na metiny 80 lvl dla sury wp ?.Pozdrawiam 😉 TAk zeby ustać przy metku i nie odjezdzac od metkow

/niereg. sygna

Opublikowano
41 minut temu, Molirol napisał:

Alchemia? Skoro grasz WP to wystarczy ostrze na P, roska na defa (100)  i błogo na M  

ale ja nie che za kazdym razem logowac buffa i latac nim do Sury i buffac

/niereg. sygna

• Aive zmienił(a) tytuł na Jaka alchemia na metiny wielkanocne?
Opublikowano

Alchemia teraz to podstawa.

Osobiście dla mnie nie warto kłaść starej legendy matowej(chyba że na dropa 35/55)bo różnica między matową mityczna a tą starą jest kolosalna.

jeżeli nie mówimy o całym kole alchemii-w takiego wpka wsadziłbym rubin może jakis jadeit-starczy na pewno.

Nie chce nic mówić i nie zniechęcam aczkolwiek metki wielkanocne w tym roku będą tak oblegane(przez fuzje) że uwierz mi po lataniu 2godzin po mapkach Ci się odechce-w tamtym roku biłem w sumie wszędzie bo dropami z lv:18,35,55,75,95-już wtedy było mega ciężko o metka w porach wieczornych,a w sumie nawet i rano jak młodsi mieli wolne.

Gdzie liczba graczy rok temu można śmiało powiedzieć była połowe mniejsza aniżeli teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...