Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie pluginy są niepotrzebne

Dafi33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć robię swój serwer EasyHc i mam na nim 35 pluginów i przy nich spadają mi tpsy i zasoby serwera oto pluginy 

Worldedit, Skript, P-Magic case, essentials, clear lag, Godplaydrop, maxbans, shopkeepers wildskript essentials chat, AutomsgZ, permissionsEx, JaszczuStone, EpicWorldgenerator, itemrenamen, mcageeffect, funnyguilds, holographicDisplays, skRayFall,VanishNoPacked, Funnytab 

Gdyby ktoś miał chęci i czas mógł by mi to zprawdzic czy jakiegos pluginu nie potrzebuje  Dzięki Liczę na odpowiedź 😀

Opublikowano

Usuń plugin skript , skRayFall najbardziej przeciążają serwer nawet lepiej mieć 40 pluginów niż skrypty jeżeli chodzi o inne pluginy to mógłbyś podać twój silnik i wersje serwera 🙂 

giphy.gif
Jeżeli pomogłem zostaw Serduszko!❤
Opublikowano

Itemrenamen myślę że jak masz essentials wpiszesz /name to zmienia przedmiot jeżeli nie to zostaw sobię ale wydaje mi się że nie przydatny 😜 

no najbardziej pisałem że skript najgorzej miec na serwerze 

giphy.gif
Jeżeli pomogłem zostaw Serduszko!❤
Opublikowano

Właśnie też wiem że on trochę ciągnie zasobów ale w skrypcie mam takie komendy jak effekty sprawdź itp

A ten itemrenamen usunę 😀

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...