Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy nowym serwerze pluginy i wyglad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

poszukuje kreatywna osobe ktora pomoze zrobic porzadnie wygladajacy i w pelni funkcjonalny z pluginami na spigot 1.15.2

Znudziły Ci się już zwykłe servery survival albo anarchie SMP czy też servery lifesteal? Jak tak to świetnie trafiłeś!

👋 « Jest to niezwykły SURVIVAL - dlaczego niezwykły? Ponieważ znajduje się na nim kilkanaście pluginów które potrafią urozmaicić rozgrywkę do tego stopnia że na pewno nie będziesz się tu nudził. Na dodatek mamy tu wspaniałą społeczność i administrację która zrobi wszystko abyś czuł się dobrze grając na naszym serwerze.

🔔 « Discord, pogadaj z innymi!  dc.likecraft.pl i widzimy sie na serwerze ip:   LIKECRAFT.PL

standard (1).gif

Opublikowano

witam chcialbym aby ktos pomogl mi stworzyc spawna i w tym spawnie teleportacje do

1. SkyBlock 

2. Survival

3. minigierki

jesli chodzi o survival to jest mapa ale potrzebuje pomocy czy skyblock i minigierki i oczywiscie glowny spawn z wszystki blokadami

a takze chcialbym jakies fajne pluginy bo mam tylko te podstawowe  

kto moze mi pomoc zapraszam na priv

jak ktos mi to super ogarnie to moge nawet zaplacic oczywiscie rozsadna kwote

Znudziły Ci się już zwykłe servery survival albo anarchie SMP czy też servery lifesteal? Jak tak to świetnie trafiłeś!

👋 « Jest to niezwykły SURVIVAL - dlaczego niezwykły? Ponieważ znajduje się na nim kilkanaście pluginów które potrafią urozmaicić rozgrywkę do tego stopnia że na pewno nie będziesz się tu nudził. Na dodatek mamy tu wspaniałą społeczność i administrację która zrobi wszystko abyś czuł się dobrze grając na naszym serwerze.

🔔 « Discord, pogadaj z innymi!  dc.likecraft.pl i widzimy sie na serwerze ip:   LIKECRAFT.PL

standard (1).gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...