Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na hostingu Enderchest.pl nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam problem z serwerem na hostingu Enderchest.pl. Posiadam wykupiony serwer Proffesional dla bardzo dużej ilości graczy i za chiny ludowe nie jestem w stanie go uruchomić. Próbowałem ze wszystkimi opcjami i silnikami jak koń pod górę, za każdym razem ZONK i wyskakuje problem który w konsoli wygląda tak.

Bardzo proszę o pomoc, chcemy uruchomić serwer najszybciej jak to możliwe z racji na kwarantannę w kraju i przyda nam się pomoc.  Screen w załączniku.

8whSZqe (1).png

Opublikowano
2 minuty temu, Salvadorekk napisał:

Podaj liste pluginów 

Nie ma listy pluginów, napisałem że próbuje jak koń pod górę i sprawdzam czy  którykolwiek silnik działa, więc to chyba w miarę logiczne że serwer jest czysty. Nie mogę go uruchomić po raz pierwszy.

Opublikowano

A jaki ty silnik chcesz wgrać 

No jakikolwiek - serwer nie odpala się na żadnym. Na spigocie, paperspigocie, nawet na bukkicie. Za kazdym razem ten sam błąd co w załączniku. Proszę o pomoc w pozbyciu się tego co widnieje w konsoli a nie na sugerowaniu rzeczy których już próbowałem.

Dzięki z góry.

Opublikowano

A jaką jave chcesz wgrać ? sprawdz jaka jave wgrywasz 

Jest do wyboru od 13 do 7. Sprawdziłem każdą z listy, nic.

Opublikowano

Zostało to skompilowane na wersji Java 8, a ty próbujesz uruchomić serwer na starszej. Ustaw Javę 8. Następnym razem wybierz Craftserve, tam nie ma takich śmiesznych problemów 😉

Q8eOMob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...