Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ulu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje pluginu na tiitle api(tittle, subtittle, actionbar) na wersji spigot 1.14.4. Poniewaz wiekszosc takich pluginow jest zrobiona na 1.8.8, i mi one nie dzialaja na serwerze.

Opublikowano

Tylko wiesz, żeby wyświtlić ten tittle to trzeba bardzo dużo komend wpisać a mi chodzi o to, żeby mieć to w pluginie i mieć to pod komendą /allert title/subtittle coś takiego. Tylko wieszkosz jest na 1.8.8 i nie dziala mi na spigocie 1.14 nie wiem czy musze miec jakies inne pluginy zeby dzialo to czy juz sam nie wiem.

Opublikowano
Dnia 15.03.2020 o 17:34, ulu1 napisał:

Tylko wiesz, żeby wyświtlić ten tittle to trzeba bardzo dużo komend wpisać a mi chodzi o to, żeby mieć to w pluginie i mieć to pod komendą /allert title/subtittle coś takiego. Tylko wieszkosz jest na 1.8.8 i nie dziala mi na spigocie 1.14 nie wiem czy musze miec jakies inne pluginy zeby dzialo to czy juz sam nie wiem.

Zamiast pluginu możesz wykorzystać skrypt w Skript - https://github.com/SkriptLang/Skript/releases

command /allert [<text>]:
    trigger:
        if player has permission "pozwolenie.allert":
            if arg 1 is not set:
                send "&7Poprawne uzycie: &6/allert <wiadomosc>"
            if arg 1 is set:
                send all players title "&4&lALLERT" with subtitle "&7%coloured arg-2%" for 6 seconds

else:
            send player title " " with subtitle "&7Nie posiadasz uprawnien! &8(&cpozwolenie.allert&8)" for 3 seconds
            stop

Jeżeli nie będzie działać to spróbuj pobrać dodatkowo:
skRayFall - https://www.spigotmc.org/resources/skrayfall.10012/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...