Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na jajko golema

_brvn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, ponieważ tworzę serwer skyblock, a na serwerze istnieje taki plugin jak skrzynki na spawnie (coś w stylu CrazyCrates,CratesPlus) Niestety plugin ten nie posiada mozliwosci edytowania go na serwerze oraz dropu z niego, a bardzo chcielibyśmy, aby w jednej ze skrzynek był spawner golemów. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić? Myślałem nad tym, żeby było tam jednocześnie jajko golema i spawner ale z tego co mi się wydaje takie jajko nie istnieje i nie da się go pozyskać z żadnego pluginu. Liczę na pomoc 🙂

Opublikowano

Stwórz sobie spawner o nazwie "&4&lSpawner Golemów" i ustaw w skrypcie, że jak ktoś położy spawner o takiej nazwie na ziemie, to co jakiś czas będą pojawiały się golemy. Ewentualnie możesz poszukać jakiegoś pluginu na spawnery.

Opublikowano
16 godzin temu, sk8erace1 napisał:

Stwórz sobie spawner o nazwie "&4&lSpawner Golemów" i ustaw w skrypcie, że jak ktoś położy spawner o takiej nazwie na ziemie, to co jakiś czas będą pojawiały się golemy. Ewentualnie możesz poszukać jakiegoś pluginu na spawnery.

Jak dokładniej to zrobić w tym skrypcie? Masz jakiś gotowy cfg?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...