Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! 

Z góry zaznacze, że nie jestem mistrzem w robieniu ankiet :D i jeżeli nie trafiłem z tematem to prosiłbym moda o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce 😉

Wpadliśmy na taki pomysł ze znajomymi żeby postawić serwer do MC. Jest tylko jeden mały problem, mianowicie chcemy dowiedzieć się na jakim wy serwerze chcielibyście zagrać . U nas zdania są podzielone 

-Najnowsza wersja MC. Typ survival

-Starsza wersja MC. Typ freebuild + pvp

Kilka pytań do was:

-są tutaj osoby które chciałyby wogole zagrać na takim serwerze od zupełnie nikomu nieznanym "technikom"

-jaki typ serwera byście wy preferowali oraz wersję

-item shop na serwerze TAK/NIE

Jeżeli odzew jakiś by był dajcie znać co byście chcieli na takim serwerze i wogole... Czy jednak by to nie wypaliło i nie ma sensu czegoś takiego tworzyć.

Od siebie mogę dodać,że jakieś tam doświadczenie mam w tworzeniu serwerów 😋 i przyciągnięciu na niego graczy żeby rozgrywka nie była nudna. 

Osobiście wolałbym jako stary gracz Minecrafta który zatrzymał się gdzieś na wersji 1.7.2 postawić właśnie taki serwer bez tych wszystkich pierdół i wogóle

Opublikowano

Kruwa człowieku.. Kolejny sie buc trafił, wtf

Fajna ankieta bez ankiety. 

5 minut temu, JanChrzciciel napisał:

-Najnowsza wersja MC. Typ survival

-Starsza wersja MC. Typ freebuild + pvp

ile tego można

5 minut temu, JanChrzciciel napisał:

-są tutaj osoby które chciałyby wogole zagrać na takim serwerze od zupełnie nikomu nieznanym "technikom"

-jaki typ serwera byście wy preferowali oraz wersję

Ludzie Ci powiedzą, na czym chcą zagrać, ale i tak będą to nieliczne osoby, a co do "nieznanego poziomu", to pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, gdyż na pewno nikt nie próbował robić "nieznanego żadnemu technikowi serwera"..

7 minut temu, JanChrzciciel napisał:

Osobiście wolałbym jako stary gracz Minecrafta który zatrzymał się gdzieś na wersji 1.7.2 postawić właśnie taki serwer bez tych wszystkich pierdół i wogóle

To Ci powiem, że wcale nie jesteś taki stary. 14-15 lat?

Opublikowano

Czegoś tu nie rozumiem XD jest napisane wyraźnie durniu, że nie umiem robić ankiet to przypierdalasz się do byle gówna to już pierwszy i jedyny powód żebyś stąd wypierdalał 🙂🤫

Opublikowano
1 minutę temu, JanChrzciciel napisał:

Bo wpierdalasz się tutaj i próbujesz srać mądrościami koleś . Nie pasuje ci coś to nie komentuj proste i poraz kolejny powtórzę grzecznie spierdalaj 😋

XDDDDD Nie wiesz, jak robić ankietę, jak pisać i od czego jest forum 😄 Czego się spodziewałeś? Wesołego odzewu? Człowieku, skomentowałem Twój temat, a Ty masz ból dupy i wyzywasz od durniów. Ile Ty masz lat

Opublikowano

Post jest skierowany do ludzi normalnych, znudzonych nowym MC z gównami na serwerach. Jeżeli nie jest dla ciebie powtarzam wypierdalaj. Wesoło by mi było gdybym cię mógł wyciągnąć sprzed tego komputera i wypierdolić kablem od internetu prosto w mordę 🙂 kreujesz się ściero na jakiegoś wyjadacza tego forum czy jak ? XD ciesz się,że chroni cię bariera internetu śmieciu.

Opublikowano

Ohh tak nawale emotkami w poście, będę super, pokaże jak bardzo wysokie mam IQ i pokaże, że potrafię dodać emotki, ale nie potrafię zrobić ankiety.

A i "wypierdalaj", czy "spierdalaj" możesz sobie napisać do kogoś, kto jest w Twojej "ekipie", a nie do kogoś, kogo nie znasz. Trochę kultury.

#anty

Nowsza wersja, tryb może jakiś RealLife, tylko nie z pluginami ściągniętymi z internetu, bo to się mija z celem. Autorskie pluginy + wersja 1.12+

Opublikowano
9 godzin temu, JanChrzciciel napisał:

Post jest skierowany do ludzi normalnych, znudzonych nowym MC z gównami na serwerach. Jeżeli nie jest dla ciebie powtarzam wypierdalaj. Wesoło by mi było gdybym cię mógł wyciągnąć sprzed tego komputera i wypierdolić kablem od internetu prosto w mordę 🙂 kreujesz się ściero na jakiegoś wyjadacza tego forum czy jak ? XD ciesz się,że chroni cię bariera internetu śmieciu.

XDDDD No to fajnie się tam bawisz z ziomeczkami 😄

Opublikowano
9 godzin temu, JanChrzciciel napisał:

Skoro jest skierowany do normalnych ludzi, to taka również powinna tworzyć serwer, a nie osoba z takim podejściem jak Twoje. Ciężko było sprawdzić w jaki sposób utworzyć ankietę?

Jeżeli coś takiego jest dla Ciebie za trudne, to wątpię abyś stworzył cokolwiek ,,sensownego''.  Mam nadzieję, że te ostatnie zdania są żartem, bo normalnie uznałbym Cię za upośledzonego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...