Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z wczytywaniem gry. A problem polega na tym, że bardzo długo wczytuje mnie do gry. I gdy moi przeciwnicy bądź sojusznicy są na dole i zbierają itemki to ja wyskakuje z busa dopiero. Jeżeli ktoś ma podobny problem proszę o pomoc. Z góry dziękuję

• Aive zmienił(a) tytuł na Długie wczytywanie gry
  • 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem ten sam problem, z internetem wszystko jest w porządku. okazało się, że komputer się nie ciągnie, ale tak naprawdę nie chciałem kupować nowego komputera ze względu na grę, więc znalazłem plac zabaw Slots City z fantazyjnymi automatami do gry z różnymi działkami i dobrymi zwrotami, w które można grać nawet na słaby komputer.

• 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Mam problem z wczytywaniem gry. A problem polega na tym, że bardzo długo wczytuje mnie do gry. I gdy moi przeciwnicy bądź sojusznicy są na dole i zbierają itemki to ja wyskakuje z busa dopiero. Jeżeli ktoś ma podobny problem, proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Być może warto byłoby skonsultować się z pomocą techniczną gry lub sprawdzić, czy posiadasz odpowiednie wymagania sprzętowe do płynnego działania gry. Jeśli chodzi o rozwiązanie problemu, być może znajdziesz odpowiedzi na oficjalnej stronie wsparcia gry lub na forum graczy. Jeśli chciałbyś również spróbować szczęścia w zakładach na esport, możesz odwiedzić stronę https://ggbets-pl.com/, gdzie znajdziesz różne opcje obstawiania i informacje dotyczące gier esportowych. Pamiętaj, że zawsze warto poszukać pomocy w społeczności graczy, ponieważ wielu z nich może mieć doświadczenie w rozwiązywaniu podobnych problemów.

Edytowane przez PippaMartin