Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klawiaturą - zamówienie pojedynczego klawisza?

eXittt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem w klawiaturze Genesis Thor 300. Niżej załączam o co mi chodzi.

image.png - Ten plastik pękł na pół, przez co klawisz wylatuje... Mam pytanie, da się gdzieś zamówić pojedynczy klawisz do tej klawiatury? Chyba, że będzie pasował jakiś inny klawisz... Po prostu szkoda mi zmieniać klawiaturę z powodu jednego klawisza.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z klawiaturą - zamówienie pojedynczego klawisza?
Opublikowano

Jak klawiatura jest jeszcze na gwarancji to polecałbym ją na gwarancje oddać, jak nie to z jak byś chciał wymienić klawisz na nowy to pelecał bym to: https://m.ceneo.pl/87001760;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q0_UL_WUc7rQs&gclid=Cj0KCQiAqY3zBRDQARIsAJeCVxO5yDailHS5-U4SZOZ39Eeo05jGVNFE6yOyqAsDqLZBS4j_cVUdndEaAoHpEALw_wcB#tab=click . A jak chciałbyś jakieś tańsze rozwiązanie/jeden klawisz, to musisz pamiętać że do tej klawiatury będą pasować tylko takie które mają napisane w specyfikacji, że są kompatybilne z przełącznikami Outemu.

Opublikowano
3 godziny temu, Mc_player napisał:

Jak klawiatura jest jeszcze na gwarancji to polecałbym ją na gwarancje oddać, jak nie to z jak byś chciał wymienić klawisz na nowy to pelecał bym to: https://m.ceneo.pl/87001760;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q0_UL_WUc7rQs&gclid=Cj0KCQiAqY3zBRDQARIsAJeCVxO5yDailHS5-U4SZOZ39Eeo05jGVNFE6yOyqAsDqLZBS4j_cVUdndEaAoHpEALw_wcB#tab=click . A jak chciałbyś jakieś tańsze rozwiązanie/jeden klawisz, to musisz pamiętać że do tej klawiatury będą pasować tylko takie które mają napisane w specyfikacji, że są kompatybilne z przełącznikami Outemu.

Te klawisze, które podesłałeś, będą pasowały do tej klawiatury, tak?

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...