Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PermisionsEX

Korsacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z pluginem permisionsEX, gdyż nie mogę ustawić nikomu rangi Wlasciciel, Admin itp. chodź są stworzone. Problem występuje od momentu gdy rangę gracz ustawiłem na domyślną i teraz każdy ma gracza, nie można ustawiś innej.

Jeżeli chcesz uzyskać szybszą pomoc, to wbijaj na Discord pomocy technicznej:   https://discord.gg/6GvT6EZ

Opublikowano

/pex user <user> group set <group>

powinno działać, jeśli nie działa, to podaj z pexa zawartość pliku z uprawnieniami.. chodzi o linijki pod ustawionymi uprawnieniami, tam powinno być określone, kto ma jaką rangę nadaną poprzez komendy.

Sprawdź też, czy występują też jakieś błędy w konsoli od tego pluginu, po wpisaniu komendy na nadanie rangi. jesli bledy wystepują, podaj je

Opublikowano

Tak jak na górze /pex user <nick> group set <Ranga> lub jak chcesz dać dwie rangi to dodajesz do następnej ta nową /pex user <nick> group add <ranga>

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...