Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama prywatnego serwera - Facebook/Youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie oferuję reklamę serwera (Głównie posty bądź memy) - Od razu powiem że odpada ustawienie bannera serwera na tle grupy bądź fanpage.

A więc tak posiadam fanpage mający [6+ tyś like osób z metin2 oraz grupa 7700+ członków] - Istnieje od pół roku są to świeże i aktywne osoby w dodatku cały czas mamy wykupione posty sponsorowane i w ciągu dnia przybywa co raz więcej to nowych osób związanych z grą Metin2.

Główna moja oferta aktualnie fanpage/grupa lecz posiadam również kanał youtube który swego czasu był całkiem spory 🙂 Niestety przez gameforge jest jak jest ale jakby był ktoś chętny to pisać jeżeli oferta na youtube będzie zadowalająca to przemyślę propozycję nagrania filmu lecz tak jak wspomniałem będzie to rzadkość.

Oczekuje:

- Zaangażowania Administracji - serwer musi być godny polecenia 💪

- Zapłatę którą ustalimy indywidualnie,

Zapraszam do kontaktu GG:  65516156

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• Aive zmienił(a) tytuł na Reklama prywatnego serwera - Facebook/Youtube
Opublikowano

Muchomor dobry gostek, polecam bo mnie polecał :kappa:. Nie no, tak na serio u muchomora na fp i grupie jest spora aktywność z czego można łatwo przyciągnąć sobie ludzi na swój serwer. Polecam :)

image.png

Opublikowano

polecam miałem okazje brać reklamkę na jego fanpage oraz grupie swojego serwera i wszystko przebiegało bezproblemowo.

• 2 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...