Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam starej gry FPS

BieniuV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,
ostatnio naszła mnie ochota zagrać w grę, w którą grałem za dzieciaka, ponad 11 lat temu. Mało już o niej pamiętam, ale postaram się opisać co dam radę:
- strzelanka,

-widok z pierwszej osoby,

-singleplayer, można było mieć pomocnika którym sterował komputer, zmieniać mu chyba bronie etc.,

-najważniejsza rzecz, która może kogoś naprowadzi. Niby cały czas w rękach trzymało się ten sam karabin, ale można było zmieniać na nim wybraną amunicję, żeby np. działał jak strzelba czy wyrzutnia. Przypominało to magazynek w rewolwerze,
-pamiętam też, że na początku walczyło się tylko z ludźmi, później pojawiły się potwory, które wykluwały się z jaj, coś jak w "Obcym"

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam starej gry FPS
Opublikowano

Nie, to na pewno nie był Quake. Pamiętam jeszcze, że grało się tam żołnierzem, jakieś powiązania z wojskiem tam były

Opublikowano
20 godzin temu, BieniuV napisał:

Nie, to na pewno nie był Quake. Pamiętam jeszcze, że grało się tam żołnierzem, jakieś powiązania z wojskiem tam były

to mogą być odsłony call of duty.. kto wie.. 

więcej detali opisz, proszę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

11 lat temu to nie moglobyc CoD.

Widze tutaj nawiazania do pierwszej odslony Far Cry, czy Serious Sam, a nawet Painkiller. 

Gdyby nie obcy to bym obstawial tez na Devastation

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
17 godzin temu, BieniuV napisał:

Udało mi się odnaleźć ten tytuł, chodzi o Codename Outbreak

gratuluję! - nie grałem nigdy w to.. więc nigdy bym i tak tego tytułu nie napisał.

Powodzenia w graniu! 🙂

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...