Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FallingCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cool Text - PROJECTSURVIVAL 349463977847316.png

Co cechuje serwer?

Otóż jest to klasyczny survival z możliwością tworzenia przez graczy działek, na których wszystkie budowle, przedmioty będą całkowicie bezpieczne (odpowiada za to komenda /land).

Serwer był tworzony początkowo z myślą o grze dla znajomych/przyjaciół - grało nas sporo - około 20, ale niestety wszystko ma swój początek i koniec, więc po około roku grania każdy z nas zmienił grę. Wpadłem na pomysł stworzenia serwera publicznego na tych samych zasadach - ClassicSurvival z dodatkiem działek. Żadnych dropów, udogodnień - czysta zabawa jak na singlu z tym, że na serwerze stworzyłem mini sklep + skup żeby ekonomia i handel pomiędzy graczami trochę kwitł. W skupie jak i w sklepie są tylko podstawowe przedmioty (skup: m.in. przedmioty rolnicze, górnicze) (sklep: m.in. elytra, beacon - ciężko dostępne przedmioty). 

Więcej na temat serwera napiszę poniżej w bardziej przejrzystych podpunktach.

Informacje o serwerze:

IP: projectsurvival.pl

Wersja: 1.15.2 (będzie aktualizowana za każdym razem, gdy wyjdzie nowa wersja 🙂 )

Tryb: Survival + działki

Nick właściciela: Damon

Informacje v2:

* brak modów, dziwnych skryptów i innych niszczących survival (np. drop ze stone) - antixray, aby zdobywanie diaxów było trudniejsze 😄

* czysty klasycyzm z odrobiną urozmaicenia w postaci działek

* sklep i skup z podstawowymi przedmiotami, aby nakręcić ekonomię

* dość ważne komendy:

- /pomoc - najważniejsza z komend jeżeli nie zna się serwera 🙂

- /land - gui z menu działki

- /rynek - gui z rynkiem (handel pomiedzy graczami)

- /wystaw - komenda powiązana z rynkiem

Serwer tworzyłem sam kilka dni mając już bazę i doświadczenie z poprzednich swoich serwerów. Rekordowo na moim serwerze w przeszłości grało 54 osoby, może kiedyś uda mi się pobić ten wynik - kto wie... Wiem, że takich serwerów przewija się sporo, ale ten wyróżnia świetny (jak myślę) właściciel, który robi serwer z pasji do tej gry, nie w celu zarobkowym. Owszem VIP będzie, ale nie na zasadzie PAY2WIN - forma wsparcia serwera.

Chcesz dowiedzieć się więcej? Zapraszam do odwiedzin serwera projectsurvival.ench.pl oraz tworzenia gospodarki, klimatu oraz własnych kaprysów 😉

Opublikowano

Zagrałem wczoraj Jedyną osobą posiadającą uprawnienia na serwerze jest właściciel który zawszę chętnie pomoże lub wysłucha twoich sugesti na temat serwera. Ekonomia istnieje na serwerze za gotówkę można zakupić claima na działkę . Jak najbardziej polecam zero toksycznych zachowan na serwerze miła i przyjemna atmofsera 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...