Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sportowo/wagowo/dietetycznie

RafalR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, trochę rozważałem czy warto tutaj napisać w tej sprawie.

Mianowicie potrzebuję porady od osoby/osób, która przeszła redukcję wagi.

Moje obecne "parametry":

• Wzrost: 175 cm;
  • Waga 105 kg;

Problemem jest przede wszystkim kwestia techniczno – ortopedyczna. Jestem po artroskopii stawu skokowego, w niedługim czasie czeka mnie kolejna.

Szukam planu treningowego za pominięciem nóg. Jak również szukam porady jakie ćwiczenia mogę wykonywać w moim przypadku Podkreślę, że siłownia wchodzi w rachubę.

Planuję redukcję około 15/20 kg, bez rzeźby. Zależy mi przede wszystkim na zrzuceniu kilogramów. No i jak to u Was czasowo wyglądało? Po ilu pierwsze efekty, kiedy osiągnęliście docelową wagę? Jeśli ktoś ma gotowy plan dietetyczny to również nie ponarzekam na niego.

call of duty zombies GIF by Omaze

• Aive zmienił(a) tytuł na Sportowo/wagowo/dietetycznie
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Sam równiez mam podobny problem Kolego jakie ćwiczenia w koncu wziałeś oraz skąd brałes plany treningowe? Sam mam problem z waga i jednoczesnie nie chcę decydować się na ćwiczenia, które mogą obciążac mi stawy. Zastanawiam się nad czymś bardziej wytrzymałościowym Odpada bieganie.

Chciałem oczywiście zapisać sie na siłownie, ale sytuacja jest jaka jest. I w sumie nie wiadomo kiedy silownie będa otwarte. 

https://swiatsupli.pl/blog/jak-cwiczyc-w-domu-by-zadbac-o-swoja-forme/

Na stronie jest opisane jak cwiczyc w domu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...