Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GAMEPLAY_By_ToMi

Ki3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pragnę przedstawić swój własny kanał na którym zamierzam nagrywać między innymi jakieś weekly vlogi, gameplaye pc, poradniki a także troszkę na temat airsoft gun :)

Na kanale jest już miedzy innymi seria z Farming Symulator 19 i kilka vlogów jak również próbny teledysk montowany z jakiś randomowych ujęć z bazy dla montażystów 😂

Poniżej dla chętnych wrzucę kilka linków jeśli ktoś miał by ochotę zobaczyć co i jak :)

Intro kanału GAMEPLAY_By_ToMi

#WeeklyVlog by ToMi #2

Teledysk by ToMi? #1

VloG#5 - ASG

Prosił bym o ocenę kanału ponieważ chciałbym się rozwijać i robić to tak jak należy, jednocześnie dziękuję każdemu kto wyda opinie na temat kanału! :)

• Aive zmienił(a) tytuł na GAMEPLAY_By_ToMi
Opublikowano

A ogólnie mieszkam w takim zadupiu xd że nie da się tego opisać bo tu już nawet bieda przestaje piszczeć a psy zaczynają pomalutku łańcuchami szczekać XD

Jeżeli chodzi o komentarze to nie wiem dlaczego jest problem z nimi ponieważ sprawdziłem to i mam ustawione że są włączone

1.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...