Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działalność gospodarcza dla Serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewna rozkmnie, ponieważ dostałem informacje, że trzeba mieć działalność gospodarcza, aby mieć przelewy, sms lub psc itp. 

Kiedyś kiedy robiłem serwer nie było takiego czegoś, a teraz mam plany na tworzenie serwera.

Chcę też się dowiedzieć czy można robić np. takie coś jak byłem jako Administatorem na easyhc,pl, że iść do właściciela i przelewem itp. płacić za jakieś rzeczy?

Opublikowano

Ogólnie cały dochód z serwera powinieneś rozliczyć w picie na koniec roku. Co do działalności to nie jest wymagana jeśli nie przekracza się 1300zł miesięcznie gdy wtedy korzystasz z tzw działalności nierejestrowana. 

A poza tym jeśli serwer nie przynosi jakiś dużych kokosów to raczej Cie nie znajdą. 

dJ.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Drejkus napisał:

Witam, mam pewna rozkmnie, ponieważ dostałem informacje, że trzeba mieć działalność gospodarcza, aby mieć przelewy, sms lub psc itp. 

Kiedyś kiedy robiłem serwer nie było takiego czegoś, a teraz mam plany na tworzenie serwera.

Chcę też się dowiedzieć czy można robić np. takie coś jak byłem jako Administatorem na easyhc,pl, że iść do właściciela i przelewem itp. płacić za jakieś rzeczy?

Nie trzeba mieć

4Headzik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...