Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z grami po formacie

xBubka

Pytanie

Opublikowano

Witam, ostatnio resetowałem komputer co spowodowało usunięcie wszystkiego z dysku na którym był system, na drugim dysku wszystko się zachowało. Jednakże steam, origin, epic games itd. miałem zainstalowane na dysku, który był resetowany. Po odpaleniu komputera po resecie pobrałem normalnie na nowo steama itd. z przeglądarki, jednak po odpaleniu nie wykrywa mi gier z drugiego dysku,(teraz o steamie) Pomyślałem więc by ustawić bibliotekę zawartości steam na folder, na którym miałem wszystkie gry, jednak wyskakuje błąd, że tam dysk posiada już folder biblioteki steam, a gdy wybieram folder common na tym dysku z grami to i tak gra się pobiera na nowo. Z origin i epic games też mam ten problem jednak, na epic już ogarnąłem mniej więcej a z origin nie mam pojęcia. Na rockstar games launcher wybierając opcję "wyszukaj gry rockstar na komputerze" nie znajduje mi nic a wybierając gta ze sklepu mam opcję tylko kup, jednak jestem pewien że to przez to że kupowałem gta v na steamie i po odpaleniu na steamie rockstar wykryje gta. Mam nadzieję, że dobrze opisałem problem i dość szybko się wyjaśni

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...