Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybciej craftować bloki złota?

AndrzejPompka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze gdzie największy obrót (zresztą jak chyba na każdym serwerze) maja diaxy / emeraldy / zelazo / zloto - posiadam sklep z tymi pierdołami lecz robienie bloków to udręka. Czy jest jakaś modyfikacja która usprawni mi robienie bloków ze sztabek? Żeby to było mega szybkie. Posiadam Huzuni v3.5 VIP - jest tam opcja Inventory Helper czy jakos tak ale ta opcja pozwala na robienie jednego bloku a nie całego stacka - albo ja nie umiem tego obsługiwać.
Za każda odpowiedź z góry dziękuje! Pozdrawiam.

EDIT: Może jakiś skrypt czy coś :) 

Opublikowano

Czemu po prostu nie zrobisz tak, że:
-(np.) mając 9 stacków złota nie ułożysz ich w craftingu i masz od razu 64 bloki

-w craftingu przytrzymując LPM złoto i wypełniając tym sloty w craftingu też szybko zrobisz. Nie wiem, na jaką wersję jest to Huzuni, ale jeśli na 1.12.x+ to masz książeczkę z recepturami gdzie też można szybko zrobić

Opublikowano
32 minuty temu, Danki_USSR napisał:

Czemu po prostu nie zrobisz tak, że:
-(np.) mając 9 stacków złota nie ułożysz ich w craftingu i masz od razu 64 bloki

-w craftingu przytrzymując LPM złoto i wypełniając tym sloty w craftingu też szybko zrobisz. Nie wiem, na jaką wersję jest to Huzuni, ale jeśli na 1.12.x+ to masz książeczkę z recepturami gdzie też można szybko zrobić

Dziennie robię po 18 duzych skrzyn, jest to dość męczące i trochę czasu zajmuje układanie samemu tego w craftingu dlatego pytam czy jest jakas modyfikacja ew. skrypty czy coś innego. Wersja to 1.7.x - 1.8.x 

Opublikowano
6 minut temu, AlexsanderARG napisał:

Chodzi o modyfikacje dostępną po stronie klienta czy serwera?

Chodzi o modyfikacje klienta ew. skrypt czy inne możliwe sposoby. Gram na serwerze tryb gry: wyspy.

Opublikowano

Ostatnio pobrałem modyfikacje która nazywała się "Auto Crafting" coś takiego - właśnie polegało to na tym że wyświetlała się w craftingu opcja zrobienia jednym kliknięciem całego stacka bloków np. żelaza/diax itd. Ale w momencie kiedy wchodzę na serwer z tą modyfikacja to wyrzuca mnie od razu z serwera - więc podejrzewam że serwer ma jakieś blokady itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...