Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam piosenek chill

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam piosenek, które okresliłbym "chillowymi" tzn. że nie są przekombinowane, ale są żywe i jednocześnie przyjemne dla ucha. Ma to być muzyka, która nada się do każdej sytuacji, w której coś musi lecieć w tle, ale nie pochłania zbytnio sobą i nie trzeba się na tym skupiać np. do jazdy samochodem. Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłem, bo sam do końca nie mam pojęcia czego szukam, więc jeśli przychodzi wam jakiś podgatunek na myśl to możecie też napisać w jaki sposób szukać takiej muzyki. Przykładowa playlista: 

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi 😉

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam piosenek chill
Opublikowano

moja kolekcja playlista, którą kolekcjonuje już z 2 lata przynajmniej lub dłużej.

link code: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL8bKsGZf7GIQC4Q67bu1veHKfQdSiTaPT

Opublikowano

@Astern

Trochę poskakałem po tej playliście i to raczej nie są moje klimaty. Niektóre tylko wpadły mi w ucho, ale zaliczyłbym je do innej playlisty. I tak dzięki za odpowiedź 😀

Opublikowano
1 minutę temu, Dygo napisał:

@Astern

Trochę poskakałem po tej playliście i to raczej nie są moje klimaty. Niektóre tylko wpadły mi w ucho, ale zaliczyłbym je do innej playlisty. I tak dzięki za odpowiedź 😀

Jeśli wejdziesz w mój profil na youtube, tam znajdziesz mnóstwo przeróżnych gatunkowo playlist, obczaj może akurat jakaś piosenka przyczyni się do orgazmu słuchowego, kto wie 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...