Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestios.net [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

<<< KLIKNIJ ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI >>>

https://vestios.net/account/register

START SERWERA: 2 LUTY 2020r., godz.: 18:30

Administracja (Sprawy Techniczne):

[GA]Raywan - Właściciel projektu, odpowiedzialność za pliki serwerowe, ich działanie oraz cały plan serwera. Stworzenie ogólnie wszystkiego oprócz silnika gry. Moje podstawowe obowiązki to zarządzanie serwerem gry, plikami, odpowiadanie za transakcje w ItemShop oraz organizowanie niektórych eventów. Jako jedyny posiadam pełne prawa w grze.

Shaggy - Osoba odpowiedzialna za wykonanie silnika gry pod serwer oraz jego stabilność. Nie ma go w zespole ani nie posiada konta z prawami w grze. Zaznaczył on, że nie chce więcej kontaktu z graczami metina. Myślę, że mimo pogłosek to najlepsza osoba do wykonania tego zadania.

-------------------------------------------------------------------------------------------

[SGM]Harnas - Osoba odpowiedzialna głównie za eliminacje botów na serwerze.  Brak praw w grze do przedmiotów czy respawnu potworów (oprócz Eventu ZUO za moją zgodą).

[GM]Johnny  - Osoba odpowiedzialna głównie za eliminacje botów na serwerze.  Brak praw w grze do przedmiotów czy respawnu potworów (oprócz Eventu ZUO za moją zgodą).

Weryfikacja:

image.pngimage.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Vestios.net [Easy]
Opublikowano

Ten serwer to totalna porażka!!! Zdecydowanie odradzam granie na nim. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak zbugowanym serwerem. Ilość graczy jaka została podana to chamski żart. Zbugowane są misje, ulepszanie broni, ulepszanie konia, handel, sklepy itp. Serwer nie jest nawet w stanie bety, to jest alpha...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fakt, że technikiem jest Shaggy od razu mówi, że do czynienia macie z żenadą i brakiem jakiejkolwiek konsekwencji. No ja już więcej metina nie dotkne - stawia komuś serwer, ogólnie beka jeżeli uważacie, że jest to "najlepsza osoba do tego zadania".

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Serwer to totalne dno bug na bugu aż się dziwię że ktoś tam gra już nie wspomnę o trojanie w kliencie... Nie polecam.

Opublikowano

Serwera osobiście nie polecam, BUG na BUGU, naprawiają jeden, a robi się drugi.

Odnośnie administracji, GM Johny, nie widziałem ani razu w grze od startu, admin WIDMO, Harnaś rzekomo był raz od startu.

Co do Shaggy i Raywan, to brak słów.

Oto jeden z bugów, a są jeszcze większe xD

sss.jpg

EliteMt2 Pandora - Diamond - Rayen2 - OFF

Opublikowano
13 godzin temu, xAmaZingx napisał:

To się jeszcze jakoś trzyma ???

Czy już padło jak reszta serwerów ?? 

Coś tam się dzieję, może ok 100/200 ludzi jest. Robią aktualizacje jakieś, dziś wieczorem jest 5. Mogliby tylko jakieś zabezpieczenie dać. Nie znam się na tym jak to wygląda na prywatnych serwerach i pewnie to kosztuje. W każdym bądź razie, znajdą się bugi - coś naprawiają. No i multihack śmiga jak ta lala 😕

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze Raywan to Shaggy xd no serwer dno totalne tym razem to w ogóle, już mniej bugów miał na serwerach medium swoich bo tam mniej elementów serwer easy go przerósł xd Chłop jak zawsze sam w teamie i myśli że to ogarnie

Opublikowano

Unikatowe sztylety z tego oto serwera, a najlepsze, że wyrabiało się je z zupełnie innego przedmiotu niż broń xD

ss2.png

EliteMt2 Pandora - Diamond - Rayen2 - OFF

Opublikowano
Przed chwilą, Sheerus napisał:

Unikatowe sztylety z tego oto serwera, a najlepsze, że wyrabiało się je z zupełnie innego przedmiotu niż broń xD

ss2.png

-2137 hehhe papież zdech, widać poziom administratora.

Opublikowano
2 godziny temu, Revayerq napisał:

-2137 hehhe papież zdech, widać poziom administratora.

Heh. Aventus2 miał 2000 graczy i tą samą wartość i nikt uwagi nie zwrócił 😞

Błędy są poprawione. Wrzucajcie dalej stare screeny. Mi tam wyjebane ile to będzie działało. Jestem tylko technikiem 😄

Opublikowano
41 minut temu, ŚlimaG napisał:

Na pewno ktoś musiał (na pewno ja), ale większość ,,KAŻULÓW'' pewnie miała to w ,,de''.

Opublikowano
Przed chwilą, Revayerq napisał:

Na pewno ktoś musiał (na pewno ja), ale większość ,,KAŻULÓW'' pewnie miała to w ,,de''.

Oj człowieku to nie jest ani pierwszy, ani drugi serwer co taką liczbę ma, a wy robicie wielką nagle sensacje po tylu latach (sherer w większości serwerach dawał takie liczby) Nie czaje na większości serwerów są błędy, a wy się lubicie uwziąć na 1 serwer i jechać po nim, nie rozumiem takiego toku myślenia, na niektórych serwerach administracji nawet nie ma w grze, tutaj chłopak robi przerwy stara się poprawiać błędy, a wy zamiast hejtować właśnie te osoby co mają w dupie serwer, to atakujecie osoby, które siedzą na serwerze i starają się poprawiać to co trzeba xD

Opublikowano
18 godzin temu, ŚlimaG napisał:

Błędy są poprawione. Wrzucajcie dalej stare screeny. Mi tam wyjebane ile to będzie działało. Jestem tylko technikiem 😄

Jak technik jesteś to ogarnij te buffy, które miały być ogarnięte już kilka dni temu? Ciągle tylko pisane, jutro, jutro, jutro. 

Wcześniej, w miarę jeszcze w jasnym świetle wstawiłem serwer. Gram, ale raczej długo to nie potrwa, bo coraz więcej ludzi z gildii kończy grę, ze względu na to, że każdy hack działa, pełno bugów, mało napraw, a dużo obietnic... Serwer na dzień dzisiejszy nadałby się na otwartą betę i totalną naprawę. Bo wypuszczenie tego z tym stanie jakim jest to samobójstwo i ruchanie na kasę. 

I nie gadaj, że naprawiacie błędy bo praktycznie nic nie robicie... Daję max tydzień i serwer będzie zdechły przez wszystko co się na nim dzieje. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 15.02.2020 o 15:35, Nykse napisał:

Czy to prawda, że 21.02 czeka nas akademia?

Połączenie serwerów będzie 2 tygodnie po starcie #REBORN.

Opublikowano
59 minut temu, Turqusova napisał:

Serio 2 tygodnie po starcie już akademie robicie? ;o

Wejdż w jego profil to zrozumiesz, jest lekko jebnięty umysłowo i chyba nie umie sobie poradzić w życiu, nie potrafii znaleźć normalnej pracy tylko rucha ludzi na hajs, w sumie nie wiem kto jest głupszy, On czy ludzie którzy graja na jego gówno serwerach.

W marcu będzie pewnie połączenie serwerów a w kwietniu (moze i w marcu jeszcze) S2 xD

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...