Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RafalR/Karelion – Administrator CMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PiKIJ84.png

Hej, cześć witam. Nazywam się Rafał, lat liczę sobie 20. Obecnie studiuję jakże szanowny kierunek "Bezpieczeństwo w cyberprzestrzenii" na jednej z wrocławskich uczelni 🙂 Zajmuję się administracją wszelakich systemów zarządzania treścią – od malutkich stron typu portfolio, przez sklepy internetowe po wszystkie "kombajny" 😛

Baza, na której aktualnie oferuję swoje usługi

• Wordpress, Joomla, Dokuwiki, Mediawiki, OSTicket oraz inne;
  • IPS Community Suite, My Bulletin Board, WoltLab Suite, phpBB oraz inne;

Algorytm wykonywania usługi

Przez te lata nabierania doświadczeń z różnych tematyk wypracowałem sobie uniwersalny algorytm prowadzenia stron. Opiera się on przede wszystkim na zapewnieniu podstawowych składników bezpieczeństwa w aplikacji. Po każdym wykonanym elemencie algorytmu analizuję pod kątem popełnionych błędów i niweluję je.

Obecnie (nie)wykonywane przeze mnie usługi

• + Wgrywanie oraz instalacja wybranego przez klienta silnika CMS, na którym chce oprzeć swoją stronę internetową;
  • + Personalizacja strony pod preferencję użytkownika – ustanowienie funkcjonalności forum, ilość treści na stronach zredukowana do minimum, podstawowe rozszerzenia;
  • + Podstawowe zabezpieczenie stron pod kątem ataków – przede wszystkim zabezpieczenie przeciwko wszelakiej masy spambotów, podstawowe zabezpieczenie katalogu administracyjnego;
  • + Pracuję również na serwerach dedykowanych oraz wirtualnych, w ramach tego oferuję również konfigurację pod kątem Apache/nginx, php oraz pochodnych, ion cube loader. Umożliwiam również dla zainteresowanych instalację poczty. Instaluję również panele zarządzania typu webmin i inne płatne;
  • + Stała praca nad zleconą usługą;
  • + Obsługuję SEO;
  • + Pracuję również nad Discordem/Teamspeak, jednak jest to kwestia konfiguracji, ewentualnego powiązania (w ramach możliwości ) z główną usługą. 
  • + Zajmuję się również doradztwem w sprawie zakupu oprogramowań;
  • - Zajmuję się tylko i wyłącznie CMS:
    • nie wytwarzam aplikacji i rozszerzeń;
    • kodów php/sql;
    • nie tworzę motywów pod zlecenie (zajmuje mi to zbyt wiele czasu jak również nie czuję, abym miał tak wysokie umiejętności)

Pakiety usługowe

• Pakiet Podstawowy – Podstawowy pakiet usług, oferowany przez moją osobę. W skład usługi wchodzą:
    • Instalacja, personalizacja oraz powiązanie silnika z innymi elementami – linki, ewentualne powiązania np konto na serwerze – konto na forum;
    • Dodatkowo, również oferuję tutaj stałą pracę nad dziełem w okresie 30 dni. Jest to czas umowny. Po zakończeniu okresu stałej opieki można wykupić Pakiet Administracyjny
    • Cena pakietu: 200 zł
  • Pakiet Administracyjny – Dodatkowy pakiet, w ramach którego:
    • Zajmuję się stałą opieką nad określonym projektem. Zarządzam ewentualną Administracją oraz na bieżąco eliminuję błędy.
    • Pakiet ten jest możliwy zarówno w formie następstwa Pakietu Podstawowego, jak również jako odrębny.
    • W przypadku wcześniejszego wykupu Pakietu Podstawowego oferuję promocję w wysokości 25% ceny pakietu podstawowego, czyli 50 zł.
    • Cena samego Pakietu Administracyjnego wynosi 100 zł.
    • PAKIET OBOWIĄZUJE JAKO SUBSKRYPCJA MIESIĘCZNA
  • Pakiet "Serwer" – Dodatkowy pakiet, w ramach którego wykonuję:
    • Instalację apache lub (albo oraz) nginx, konfigurację mysql, htaccess oraz htpsswd, SSL, dla chętnych również cloudflare oraz dodatkowo ionCube. Ewentualnie również serwer pocztowy.
    • Pakiet "Serwer" jest możliwy w promocji, jeśli został zakupiony pakiet podstawowy. Promocja jest w wysokości 10% pakietu podstawowego, czyli 20 zł.
    • Cena samego Pakietu "Serwer" wynosi 100 zł.
  • Pakiet "Serwer głosowy" – Dodatkowy pakiet, w ramach którego wykonuję:
    • Podstawową konfigurację serwera głosowego Discord lub TeamSpeak3, personalizację oraz zapewnienie funkcjonalności. Dodaję również wszelakie boty, które są dostępne w sieci.
    • W przypadku, jeśli został zakupiony Pakiet Podstawowy jest możliwa promocja w wysokości 10% pakietu podstawowego, czyli 20 zł.
    • W przypadku wyrażenia chęci, oraz możliwości wybranego silnika oferuję również powiązanie z serwerami za pomocą aplikacji/rozszerzeń.
    • Cena samego Pakietu "Serwer" wynosi 50 zł.
  • Pakiet Pocztowy – Dodatkowy pakiet pocztowy, w ramach którego wykonuję:
    • Powiązanie domeny zleceniodawcy z Office365/pocztą Gmail lub jakiegokolwiek innego dostawcę usługi pocztowej bądź instalacja na serwerze oraz powiązanie z domeną właściciela serwera pocztowego.
    • Pakiet jest możliwy w promocji, jeśli został zakupiony pakiet podstawowy. W przypadku jego zakupu pakiet pocztowy jest wliczony w cenę.
    • Cena samego Pakietu Pocztowego wynosi 30 zł.

FAQ

Spoiler

Płatności i faktury: Jedyną akceptowaną przeze mnie formą płatności jest PayPal, ponieważ gwarantuje mi ona zarówno pewność zaksięgowanych pieniędzy jak i również możliwość wystawienia faktury. 

FAQ będzie kontynowane

Kontakt

• Discord: RafalR#5205
  • Telegram: @rjjracz
  • GG (rzadko używane): 9116950
  • Wiadomość prywatna na MPCForum!

Mam nadzieję, że nie dałem zbyt wygórowanych cen za swoje usługi 😉 Serdecznie zachęcam do współpracy!

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Ładnie to wygląda ceny też w miarę spoko nie są rzeczywiście wygórowane, nic tylko mogę życzyć powodzenia 😄

Opublikowano

Wszystko pięknie napisane, na pewno warto zainteresować się tą ofertą. :)

image.png

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...