Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na stronę

Ganq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Chciałbym zapytać, czy byłyby tu chętne osoby do stworzenia małego projektu. Nie liczy się ilość wiedzy, ale sam fakt jej posiadania. O czym mowa? Otóż projekt ten jest moją inicjatywą przez to, że mam takie hobby. Chciałbym wraz z paroma osobami stworzyć stronę, która będzie indywidualna (chodzi o zamysł). Na niej przeciętny kowalski będzie mógł dorobić przez to co lubi. Filmy, gry, blogi i wiele więcej. Dla tego szukam osób od technologii webowych, aby powoli spełnić ten zamysł. Oferuję od siebie hosting (opłacany przeze mnie) i sub domenę, pod którą będziemy pracować. Czego oczekuję? Zrozumienia innych osób, ciekawej atmosfery, pomocy, nauki. Każdy z nas jest inny i w czymś innym się miłuje/specjalizuje. Proszę o przemyślenie nad pomysłem i zgłosić się do mnie w wiadomości prywatnej. Proszę o zrozumienie mnie i niewyśmiewanie za mój pomysł.

Pozdrawiam Gabriel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...