Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największa lista serwerów CS:GO & CS 1.6

biecu95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jeśli szukasz serwera CS:GO & CS 1.6 do gry, ponieważ nie masz gdzie grać, odwiedź naszą największą listę serwerów: https://mygo.pl/servers/

Jeśli prowadzisz swój własny serwer CS:GO lub CS 1.6 - możesz go dodać do naszej listy. Aby dodać serwer należy posiadać u nas zarejestrowane konto.

Do zobaczenia u nas!

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Największa lista serwerów CS:GO & CS 1.6
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej, jeśli potrzebujesz wszystkich informacji o serwerach CSa i tym podobnych sprawach polecam zajrzeć na pl.tips.gg, jeśli mam być szczery to jest to moje podstawowe źródło informacji. W jednym miejscu wszystkie mecze i rankingi, posortowane według ich ważności 🙂 Nie musisz się zastanawiać nad tym, co będziesz z tego miał hahah po prostu wejdź i zobacz, wszystkie najważniejsze info masz wypisane na stronce. Mam nadzieję, że skorzystasz i Ci się to przyda, ja wszystkim moim ziomkom podsyłam właśnie tę stronkę jak mnie o pytają o serwery CSa 😉 pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...