Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działanie lalakera na PL

Loffamase

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule. 
Sprawdzał ktoś czy na PL działa Lalaker Multihack? Jeśli tak to w jakim stopniu i czy bardziej się go opłaca niż zwykłego kamermoda?

• Aive zmienił(a) tytuł na Działanie lalakera na PL
Opublikowano

Ja sprawdzałem na samym początku jak już wyszedł na PL'a i przyznam że fajnie się śmigało na tym bo wszystkie opcje tam działają lecz słabe jest to że aktualizacje wychodzą bardzo rzadko a jak jest teraz to nie wiem byś musiał sprawdzić a co do kammermoda to bardziej polecam bo są częstsze aktualizacje.

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
1 godzinę temu, xAmaZingx napisał:

Ja sprawdzałem na samym początku jak już wyszedł na PL'a i przyznam że fajnie się śmigało na tym bo wszystkie opcje tam działają lecz słabe jest to że aktualizacje wychodzą bardzo rzadko a jak jest teraz to nie wiem byś musiał sprawdzić a co do kammermoda to bardziej polecam bo są częstsze aktualizacje.

No aktualnie mam kamermoda, ale to co najbardziej potrzebuje to nie działa ;/ autopickup...

Opublikowano

Panowie, dlaczego nie mogę pobrać kamer moda? Gdy klikam skip ad to mam redirect na jakieś szit strony, a kiedyś pamiętam, że normalnie na mediafire chyba był redirect.

t0c.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...