Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na petsy

xPabloSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, xPabloSS napisał:

Dzień dobry mam pytanie dotyczące pluginu miniature pets. Chciał bym zapytać czy jeżeli wgrał bym ten o to plugin na serwer czy będzie on bardzo lagował serwer 1000 graczy? 

link do pluginu:

https://www.spigotmc.org/resources/miniature-pets-boost-up-your-personal-server-with-amazing-customizeable-pets.23991/

Serwer z tysiącem graczy, czy tysiącem pustych slotów? Ten pierwszy trzeba pierw mieć.

Zależy od zasobów przeznaczonych na serwer.

Opublikowano

własnie pytam jak będzie 1000 graczy na serwerze czy w tedy będzie lagowalo i czy wtedy ten plugin bardzo by obniżył prace serwera 21.46%  pct tick troche duzo prawda?

Opublikowano
Przed chwilą, xPabloSS napisał:

wlasnie pytam jak bedzie 1000 graczy na serwerze czy w tedy bedzie lagowalo 

A ja właśnie napisałem, że zależy od zasobów. Tysiąc graczy chcieliby mieć nawet majkrafcipl, powodzenia w takim razie z izihace. Odpowiedź podana.

Opublikowano
4 minuty temu, xPabloSS napisał:

nie obchodzi mnie jakis inny serwer ;D co to izihace?? 😛

I właśnie sugerowałem, że z taką inteligencją nie musisz się martwić, że Twój serwer będzie lagowany przez jakiś plugin, kiedy na Twoim serwerze będzie 1000 graczy, bo ich nie będzie.

@edit Czasami mnie naprawdę przeraża społeczność naszej ukochanej gry.

2 minuty temu, xPabloSS napisał:

u will see my friend ;D 

@edit2 Ok

Opublikowano
17 minut temu, xPabloSS napisał:

Dzień dobry mam pytanie dotyczące pluginu miniature pets. Chciał bym zapytać czy jeżeli wgrał bym ten o to plugin na serwer czy będzie on bardzo lagował serwer 1000 graczy? 

Pct Total      Pct Tick     Total      Avg PerTick      Count            Event

0.01%           21.46%       0.02 s     10.73 ms            0.0 0.0k         Command: companions

link do pluginu:

https://www.spigotmc.org/resources/miniature-pets-boost-up-your-personal-server-with-amazing-customizeable-pets.23991/

Ty wklejając to, wiedziałeś w ogóle, co powinieneś wkleić?

Ludzie, patrzcie..! To człowiek geniusz!! Odkrywa scenę świata minecrafta na nowo!!! Lecz brak mu cennej, prostej wiedzy..

Opublikowano
Przed chwilą, xPabloSS napisał:

Człowieku ty masz jakiś bul dupy czy co?? chyba ci jakis serwer nie wypalił dlatego srasz dupe ahhaha 

Bujasz w obłokach, my friend.. i nawet nie umiesz pisać.

Opublikowano
5 godzin temu, Ekrahb napisał:

Bujasz w obłokach, my friend.. i nawet nie umiesz pisać.

Dobrze, że ty potrafisz. Skończ już tę błazenadę. Zamykam i przenoszę do kosza – brak treści tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...