Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukany sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdoberek, jestem Mati. Planuje utworzyć serwer na którym sam bym grał, nie wstydząc się żadnych aspektów rozgrywki, własnoręcznie opracujemy plan i wykonamy wszelkie projekty. Jestem w trakcie pisania projektu na którym opiera się mechanika gry, kieruje Was na stronę https://www.facebook.com/McKowbojePL-416929218648757/ abyście mogli zobaczyć wcześniejsze prace. Staram się na miarę możliwości udostępniać aktualności z serwera. Kolejną rzeczą, którą zobaczycie w najbliższym okresie będzie hazard w Villagerze. (Asynchroniczny), (kilka gier)...

Kim jestem/czego dokonałem:

- Jestem Mateusz, mam 20 lat.

- Programuje względem własnych potrzeb, natomiast podejmuję się jednorazowych współprac.

- Współpracowałem z dużymi serwerami i prowadziłem własne.

Oczekuję od osoby poszukiwanej, sumienności, wytrwałości, dobrej komunikacji, chęci do tworzenia, rozrywkowej w każdym razie. Małej sumy do wkładu, mianowicie opłatę miesięcznego serwer, który umożliwi nam wgranie obecnych aktualności i zmianę ewentualnych parametrów gry.

Dlaczego sam nie zainwestuje?

- Jestem osobą uczącą się, oszczędzam każdy grosz. Poza tym szukam osoby na stałe, która przejmie część obowiązków na przykład związanych z zbliżającą się rekrutacją. Osoby zainteresowane proszę o kontakt w wiadomości prywatnej lub pod postem.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukany sponsor
Opublikowano

Jointowy#5150

Napisz do mnie, pewnie będziesz zainteresowany!

Dnia 22.01.2020 o 17:08, Matyy napisał:

Dzieńdoberek, jestem Mati. Planuje utworzyć serwer na którym sam bym grał, nie wstydząc się żadnych aspektów rozgrywki, własnoręcznie opracujemy plan i wykonamy wszelkie projekty. Jestem w trakcie pisania projektu na którym opiera się mechanika gry, kieruje Was na stronę https://www.facebook.com/McKowbojePL-416929218648757/ abyście mogli zobaczyć wcześniejsze prace. Staram się na miarę możliwości udostępniać aktualności z serwera. Kolejną rzeczą, którą zobaczycie w najbliższym okresie będzie hazard w Villagerze. (Asynchroniczny), (kilka gier)...

Kim jestem/czego dokonałem:

- Jestem Mateusz, mam 20 lat.

- Programuje względem własnych potrzeb, natomiast podejmuję się jednorazowych współprac.

- Współpracowałem z dużymi serwerami i prowadziłem własne.

Oczekuję od osoby poszukiwanej, sumienności, wytrwałości, dobrej komunikacji, chęci do tworzenia, rozrywkowej w każdym razie. Małej sumy do wkładu, mianowicie opłatę miesięcznego serwer, który umożliwi nam wgranie obecnych aktualności i zmianę ewentualnych parametrów gry.

Dlaczego sam nie zainwestuje?

- Jestem osobą uczącą się, oszczędzam każdy grosz. Poza tym szukam osoby na stałe, która przejmie część obowiązków na przykład związanych z zbliżającą się rekrutacją. Osoby zainteresowane proszę o kontakt w wiadomości prywatnej lub pod postem.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...