Skocz do zawartości

AuthMe - Problem podczas logowania się na serwer


Polecane posty

Witam mam pewien błąd w konsoli od AuthMe następuje on,gdy gracz zaloguje się na serwer o co może chodzić?

 

[AuthMe] Task #94 for AuthMe v5.4.0-b1877 generated an exception

java.lang.NoSuchMethodError: ru.tehkode.permissions.PermissionUser.getParentIdentifiers(Ljava/lang/String;)Ljava/util/List;

at fr.xephi.authme.permission.handlers.PermissionsExHandler.getGroups(PermissionsExHandler.java:78) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.permission.handlers.PermissionsExHandler.getGroups(PermissionsExHandler.java:19) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.permission.PermissionsManager.getGroups(PermissionsManager.java:295) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.data.limbo.LimboServiceHelper.createLimboPlayer(LimboServiceHelper.java:47) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.data.limbo.LimboService.createLimboPlayer(LimboService.java:70) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.process.join.AsynchronousJoin.lambda$processJoinSync$6(AsynchronousJoin.java:160) ~[?:?]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:59) ~[server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:349) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:783) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:378) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:713) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:616) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at java.lang.Thread.run(Thread.java:748) [?:1.8.0_141]

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • Biter. changed the title to AuthMe - Problem podczas logowania się na serwer

hm, a jaka używasz wersję AuthMe ?

Miałem podobny problem z AuthMe na 1.14, zmieinłem wersję na 5.6.0  i nie robi mi już problemów

 

https://www.spigotmc.org/resources/authmereloaded.6269/

Edytowano przez Zongi

Pomogłem ci ? Zostaw Lajka :)

 

To ty mi pomogłeś /aś? Przyjmij moją wdzięczność :) [i oczywiście lajka :)]

 

POZDRAWIAM SERDECZNIE! 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dnia 28.01.2020 o 16:57, PanTadeuszXD napisał:

Ja miałem podobny problem i zmieniłem plugin logowania.

Ja bym jednak proponował zrobić tak jak @Zongi i zaktualizować plugin no nowszej wersji

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...