Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AuthMe - Problem podczas logowania się na serwer

raxez2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien błąd w konsoli od AuthMe następuje on,gdy gracz zaloguje się na serwer o co może chodzić?

[AuthMe] Task #94 for AuthMe v5.4.0-b1877 generated an exception

java.lang.NoSuchMethodError: ru.tehkode.permissions.PermissionUser.getParentIdentifiers(Ljava/lang/String;)Ljava/util/List;

at fr.xephi.authme.permission.handlers.PermissionsExHandler.getGroups(PermissionsExHandler.java:78) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.permission.handlers.PermissionsExHandler.getGroups(PermissionsExHandler.java:19) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.permission.PermissionsManager.getGroups(PermissionsManager.java:295) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.data.limbo.LimboServiceHelper.createLimboPlayer(LimboServiceHelper.java:47) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.data.limbo.LimboService.createLimboPlayer(LimboService.java:70) ~[?:?]

at fr.xephi.authme.process.join.AsynchronousJoin.lambda$processJoinSync$6(AsynchronousJoin.java:160) ~[?:?]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:59) ~[server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:349) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:783) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:378) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:713) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:616) [server.jar:git-PaperSpigot-"8b18730"]

at java.lang.Thread.run(Thread.java:748) [?:1.8.0_141]

• Biter. zmienił(a) tytuł na AuthMe - Problem podczas logowania się na serwer
Opublikowano

hm, a jaka używasz wersję AuthMe ?

Miałem podobny problem z AuthMe na 1.14, zmieinłem wersję na 5.6.0  i nie robi mi już problemów

https://www.spigotmc.org/resources/authmereloaded.6269/

Pomogłem ci ? Zostaw Lajka :)

To ty mi pomogłeś /aś? Przyjmij moją wdzięczność :) [i oczywiście lajka :)]

POZDRAWIAM SERDECZNIE! 

Opublikowano
Dnia 28.01.2020 o 16:57, PanTadeuszXD napisał:

Ja miałem podobny problem i zmieniłem plugin logowania.

Ja bym jednak proponował zrobić tak jak @Zongi i zaktualizować plugin no nowszej wersji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...